Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustále problémy so žalúdkom a črevami..

Príspevok v téme: Neustále problémy so žalúdkom a črevami..
popcorn

ahojte, písala som sem pred dvoma mesiacmi, ale stále mi to neprešlo. mám neustále ťažkosti čo sa týka skôr čriev. v novembri som bola v nemocnici, kde mi povedali XY diagnóz a dali silné lieky, no pomohlo to max na mesiac. bola som aj na kolonoskopii ale to som nezvládla a po 50cm som s plačom povedala nech skončia-do tej časti bolo všetko ok. testy na helikobaktera z krvi negatívne a testy na zápal tiež. mala som len zvýšenú sedimentáciu krvi. a k mojim problémom je že som mávala často hnačky, kŕče a bolesti brucha. teraz zas mávam zápchu a napína ma na vracanie a dosť ma bolí celý ľavý bok, okolie pupku a oblasť popri panve, niekedy mám pocit že aj kosť bedrová. neviete mi poradiť aké vyšetrenie by som si ešte mala dať? :( u gynekológa som bola, či náhodou niečo nemám. už mi hovoria že to mám zo psychiky a niekedy si už naozaj myslím, že si to nahováram.. som už vážne mimo? :( btw mám 19 rokov a 50kg.

tpch

popcorn, bingo!! Tato baba tu otravuje v kazdej jednej teme a vnucuje vsetkym to jedine spravne aloe a ine ch.joviny. Nepis jej.

popcorn

agressive.popcorn@gmail.com a ak chceš poradiť niečo na štýl produktov ktoré si kúpim, tak ťa sklamem. jedla som už riasy, huby a všetko okolo toho ;D

popcorn

jaj a ešte mi napísali do papierov že to bola neaká kolitída.. nepovedali mi nič viac, viac som sa nemusela ukázať u doktora len u obvodnej. a keď som tam došla o dva týždne tak hovorím že som tu v nemocnici som bola. a obvodná že čo? a prečo? a papiere pred sebou :D:D potom že vyhľadajte lekársku pomoc..

popcorn

Joni: diagnózy boli: presakujúca tekutina z čriev do brušnej dutiny, zápal čreva, natrhnutá slezina, podozrenie na slepák a pankreas, cronova choroba.. lieky mi dali neaké silné, nepamätám si ako sa volali. mala som troje. na hnačku, na kŕče a na celkový zápal. keď som mala hnačku o mesiac v kuse tak som šla do lekárne kde ma už dobre poznajú, mala som krabičku tých liekov, podala som jej to či to môžem brať ešte lebo zas sedím v onej miestnosti viac ako sa patrí a ona na mňa zhrozene pozrela že to čo je že to sú silné chemoterapeutká (tvárim sa, že nechápem radšej). a potom to odbili pangrolom doktori že to pomôže..

House: ďakujem :D podľa mňa po prečítaní tvojho príspevku som zdravá až až. na tej kolonoskopií som dostala plyn do čriev či čo aby mi ich mohli rozšíriť, len mi neak nechcel von, čiže keď skončili nevedela som sa zohnúť po topánky taký pupek som mala. a na záchode to tiež potom bola rana (asi som vystrašila vtedy pol čakárne :D)

psychopat: ale ja takto neskončím. lebo som si to povedala a basta. proste budem jesť to čo som jedla keď som došla z nemocnice, nevadí keď to zas dám na 45kg. a pôjdem na vyšetrenia čo sa mi hnusia a všetko.. proste sa nevzdám ;) nevzdávaj sa ani ty! ja sa nemienim vzdať svojho normálneho života.

doubledog: hm, zdá sa mi že na chlamýdie mi robili testy u gynekológa. keď som bola na každoročnej mi robí na všetko testy. ale trz ma napadá že to je aj na pľúcach a pod.. hmm skúsim, ďakujem za radu! :) ale nemyslíš že by sa to ukázalo na krvi? biele krvinky a pod? sedimentáciu som mala z 20 na 70 ale dnes som mala výsledky že zápal nemám Oô doktorka to odbila s tým že som prechladnutá a som mladá čo mi môže byť..

doubledog

to bude nejaka skryta infekcia, napr chlamydie, zalezena napr. do nervov.

urcite to nie je psychickeho povodu, to len lekari povedia, ked nechcu priznat, ze netusia, o co ide.

psychopat

Vies co, mne to nepreslo po desiatich rokoch a som tu hoci by som uz radsej nebola!! Schudla som tak, ze mi hrkocu vsetky kosti a vyzeram minimalne o 20 rokov starsia (mam 25)..vlastne blbost, ako mrtvola. A za tych 10 rokov mi nenasli nic - NIC!! Tiez to mam vraj psychicke, nuz tak som sa zmierila s tym, ze som psychopat. Postupne ti prestane fungovat uplne vsetko a vsetko ta bude boliet, a co to spravi s tvojimi nervami a zivotom ako takym ani nebudem pisat.

doubledog

zhorsuje sa ti to vplyvom pocasia?
nemas aj take cudne stavy akokeby nevolnosti, ci zavrate, pripadne zhorsenie vykonu mozgu

house

Mne robili vysetrenie hrubeho creva tak, ze predtym vecer mi urobili 3 krat klistir a rano nalacno mi do zadku napumpovali na takom vysetrovacom stole taku bielu tekutinu ako sadra to vyzeralo voslo do mna asi 5 litrov az sa sestricka cudovala... a potom lekar pozeral do monitora a prezeral mi cele hrube crevo az po konecnik.Chvala Bohu nic nenasiel.Potom som mal ist na WC ...To bola rana ...(trochu humoru aj na tomto fore nezaskodi )