Tabletka

Príspevok v téme: Tabletka
kajka118

Bola som na dovolenke a posledný týždeň zbalenia antikoncepčných tabletiek som zabudla jednu zobrať. Na druhý deň som ju asi o 15 zjedla a večer v pôvodnom čase som zjedla ďalšiu (potom som už ani raz nevynechala). Zabudla som ju v utorok a v nedeľu som mala pohlavný styk, ale menštruáciu som dostala. Môže sa stať, že by som bola tehotná???

tpch

preboha, naco trtkate, ked neovladate ani zaklady fyziologie, ani nedokazete pochopit navod k antikoncepcii?
Premyslajte mozgom, nie genitaliami!

LETICIA

kajka ja si nic mysliet nemozem, ani nic neviem, ja do teba nevidim ani som pritom nebola ani niesom vesica, najlepsie je vyskusat test, nemala si dovolit aby sa vyvrcholil do teba ked si vedela, ze si zabudla tabletku, to pisu aj v letaciku.

LETICIA

kajka neviem comu nerozumies, ale ja ta chapem, pytala som sa ci to bol posledny tyzden brania a ked si sa oneskorila s tabletkou tu zabudnutu si dala o 15tej na obed to uz preslo viac ako 1 hodin a to nevadi ze si dala dalsiu vo zvycajnom case, ale ochrana je oslabena treba sa tam 7 dni chranit kondomom a od 3.8 ked si dala tu zabudnututabletu do 7.8 nieje 7 dni.

kajka118

Dobre od začiatku. Nejak sa asi nechápeme mám pocit.

28.7. som odchádzala do Talianska. 1.8. alebo 2.8. som zabudla užiť tabletku. No hneď na ten druhý deň ako som si na ňu spomenula tak som ju o tej 15 zobrala a večer o 23 som zobrala ďalšiu. A potom každý deň o 23.
7.8. som pohlavný styk, pri ktorom sa priateľ samozrejme spravil do mňa. A práve dnes som dostala menštruáciu. Takže môžem byť ???

LETICIA

ked sa vyvrcholil do teba, tak s tym pocitaj, ked dlhsie ako 12 hodin ochrana ie dole, tam to aj psie, ze na dobu dalsich 7 dni sa ma pouzit aj ina ochrana (kondom(

LETICIA

www.adcc.sk
tam mas pekne rozpisane prvy tyzden brania, druhy a treti a ten treti si precitaj ked sa vynecha. pre istotu si sprav test ked sa vyvrcholil do teba, lebo to co dostavas po vynechani tablety je automaticke krvacanie.