Koniec s fajčením

ornella

ludkovia,dokazete to!!! dokazal to moj otec tuhy fajciar po 30 rokoch a to nemal ani taku silnu motivaciu akou je choroba. chcel to urobit,tak sa mu to podarilo...sice na tretikrat,ale po tolkych rokoch fajcenia tri razy boli super! vy to zvladnete!!

chilli

katty19 no jasné,že sa ideme podporovať. Ja to skúsim hneď zajtra. Bude to teda riadna drina.Ja sa doslova modlím a prosím Boha nech mi dá silu s tým prestať. Fakt. Keď mi bude pomáhať, bude sa mi to zvládať lepšie. Dúfam,že to vydržím. Strašne sa bojím zajtrajška, že to zvorám...ach:((((drž mi palce...ja tebe tiež budem:)

sofrineta

tak ja som prestala a to razne vdaka zlej kombinacii, mozno to pomoze aj tebe :D, ale nechcem nahovart , radsej si priklad zo mna neber ..takze recept: spi sa jak cinka (najlebsie s 52%)a na to vyfajci rucne vyrobenu cigaretku (plnena bolka nejakými lucnymi bilinkami- nebola to trava !)a uvidis nasledky budes tranik boskavat az do rana :D, no tak a ak ti toto nepomoze tak uz neviem aspon ja osobne teraz nemozem citit uz ani dym lebo sa idem ...a ti poviem ma to ucinok uz takmer rok :)

katty19

Zvládneš, moja, ale tie myšlienky... Já tiež, odvtedy ani von, radšej ani nepijem, lebo to by ma potiahlo a pijem množstvo kávy. Hroooznéééééééééééé. Neboj, vydržíš, možeme sa spolu podporiť a snáď sa pridajú aj ďalší, teda v odvykacej kúre. Lebo, ako sa hovorí, ľahko sa hovorí...

chilli

katty19 tak to teda budeme plakať...blééé...už plačem teraz...idem chodiť von len s nefajčiarmi.musím s tým prestať. Nemôžem byť s niekým kto fajčí,lebo ma to zlomí a určite si zapálim...tak zajtra vám napíšem či som vydržalaalebo nie...ževraj prvé dni sú najťažšie...no len či ich zvládnem:(

sinka

aj moj otec prestal fajcit asi po 35 rokoch,a to mozem fakt povedat,ze on nepatri k tym,co maju pevnu volu,ale dokazal to,ked chcel. dokaze to kazdy,takze dodat sebavedomia a vyhybat sa situaciam a prostrediam,kt.mozu v zaciatkoch oslabovat vôlu.

igris

katty,chilli drzim vam palce :), taka pikoska- moj otec prestal fajcit po 60tich rokoch fajcenia a uz stvrty rok uspesne nefajci, bol velmi chory ale je super, ze ked vyzdravel , ze sa k tomu nevratil, tak si myslim ze to ide iba treba velmi chciet :))

katty19

No, to zrovna, Chilli, ja som si rovno po aerobicu zapálila a ráno do pol hodiny už stála na balkóne. Chce to nenormálnu motiváciu. Ti držím palce, zajtra tu už budeme spoločne plakať. Uvidíš, aká sranda ti to je.

chilli

a chýba ti to velmi,čo?ja akosi nemôžem prestať,ale zajtra to idem skúsiť.Ja hneď ako vstanem,tak si musím zapáliť.Zajtra budem namiesto toho robiť niečo iné.A vraj pomáha aj šport. Prestaneš myslieť na cigy a nebudeš ani vládať fajčiť:D