Ide to dokopy ?
Coca Cola light + diéta ?
ok :)) aj mineralky ochutene su niektore bez cukru ked uz teda musi byt a aj celkom chutne. ale ne ze by som to schvalovala.. dufam ze ti to dlho nevydrzi.. /v dobrom/
Nič výdatnejšie nepotrebujem ... cola ma zasýti dostatočne ale ďakujem za radu daniela :-)
ocividne sa nechces vyliecit ked planujes pouzivat kolu ako nahradu za jedlo..celee zle
Už som si to našla ...
Coca Cola Light 0,19 kcal... sacharidy , cukry , tuky , 0g ...
acidko ... 74 kcal.. :D No tak čo asi vyhráva ? :D ..
dokopy to ide ale zdravotne to nie je najlepsie...ale samozrejme nam anorektickam o zdravie nejde takze v tom pripade sa pozerame len na to ze moze byt ;)
ale proste to mas jak vodu keby si vypila len plnu nejakych ochucovadiel. no takze sama vies co mas robit ked mas ppp, tak neviem ci v tom chces zotrvat..ale ked nie tak by si mala zjest nieco vhodnejsie. napr. aj k tomu acidku alebo jogurtu aspon nejake ovocie alebo orechy alebo nieco :-)
tak si daj acidko ked chces nieco tekute ;-)
Trpím ppp takže plnohodnotná desiata mi nehovorí vobec nič :-) !
preboha, to urcite nie!! som myslela akoze mam chut na "sladky" napoj.. v tom pripade je to vhodnejsie nez vypit nieco plne cukru. na druhej strane ti z toho rychlo vytravi, takze v podstate ziadna vyhra :) ako desiatu mas mat normalne plnohodnotne jedlo.. teda pokial nechces schudnut za tyzden tri kila a potom pribrat este nieco navyse.
Ale ako náhrada za desiatu ? napríklad ?