Nechapem to, pred včerom som sa važila a ma som 59,1 kg. Dva dni som jedla iba melon a dnes som si dala na obed iba 1 zemiak s asi 5 cm velkým kuskom pečeneho mäsa. Lebo už som bola naozaj hladna a točila sa mi hlava iba z jedenia melona. Potom asi o dve hod. zase melon. Teraz večer som sa odvažila mam už 60,3 kg. Ako je to možne? Pribrala som z melona?
pribrala som z melona?
velmi mudre. teraz bude super ze ked si jedla melon si pribrala kilo a ked zacnes zas jest normalne tak priberes este viac :DDD
čo bingi? :) ved je to uplne smiesna otazka. to tie digitalne vahy kks :) ona sa trochu napije - ved melon je cista voda - a pise na forum ci pribrala.
mia, chod na wc
jajka ??? :)
Nebolo to par gramov, ale 1 kilo aj dva gramy. A asi je to potom z tej vody z melona lebo neviem si to inak vysvetliť, že by som iba z jedenia melona pribrala 1 kg za dva dni. Chcela som trošku schudnuť takto rapidne že asi týžden si dam hladovku melonovu a nejaký biely jogurt. Ale asi to nema význam. Iba som z toho nervozna lebo som mala strašnu chuť sa normalne najesť. A teraz som to porušila asi kašlem nato dala som si normalnu večeru Mäso + zemiaky. A hned sa citim lepšie.
si zabila. ano,pribrala si z vody.
urcite si pribrala z melona... :DDD
tiez ako nerozumiem o co jej ide. to ako planujes do konca zivota jest iba melon?? lebo po takej melonovej diete ked zjes hocico okamzite priberies, lebo jojo efekt... keby si jedla normalne a zdravo tak schudnes a udrzis si vahu. ale takto? nechapem...
No vidis a raz sa zobudis a odvazis a budes mat 85kg:D))Len tak dalej papinkaj ide ti to super to tvoje zdrave chudnutie:D))
a to prečo ješ len melon ...??? to si chcela akože si prečistiť čreva ci co ??? nepribrala si ... len sa neváž večer ... rano zas budes mat svoju povodnu vahu možno aj nižsie .. ale neviem na čo je daco takéto robiť .. zbytočne stresuješ telo ... potom sa naješ normalne a priberieš .. alebo príde pažravka ...och
v prvom rade sa spamataj a zacni jest normalne. ked chces chudnut tak by si mala vediet ze za den by si mala prijat minimalne 5500kj a mala by si jest minimalne 5x za den pestru stravu a nie len melon! to chces skolabovat alebo o co ti ide???
to ze si mala o par gramov viac moze byt ze si mala v sebe vodu, ze si nebola na wc, ale ani vaha nieje vzdy uplne presna na desatinu gramu