Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vsetci maju len depresiu!

Príspevok v téme: Vsetci maju len depresiu!
markiiza

Ach booooze uz ma to naozaj nebavi kazdy tu ma len depresiu.Ludia viete co je to vlastne depresia?Milujem ked tu pisete ze mam depresiu pretoze som tucna,som sama nemam ziadnych priatelov,som skareda,som neverna,spavam so zenatym chlapom a bla bla bla...Chcem umriet nebavi ma takyto zivot.Tieto dristy citat uz mi je nagrcanie viete vy vlastne ze co je to ozajstne trapenie?Mozete zem bozkavat ze ste zdravi ze nemate ziadny hendikep.Potom by ste len vedeli ze co je to depresia a ze ma nebavi zivot.Vidite,pocujete,viete chodit,nemate bolesti?Tak za toto vsetko dakujte.Najlepsie je ze ked tu vznikne tema v ktorej sa jedna o banalitu tak hnet sa kazdy zapaja ale ked tu niekto naozaj caka o radu a pomoc co sa tyka zdravia tak tema pomaly nema ani 3 prispevky.Som matka postihnuteho dietata a nikto nam uz nepomoze.Teraz to tu nejdem rozoberat ani necakam lutost pretoze ta nam uz aj tak nepomoze musim sa snazit aby som bola silna a nedala na javo ze som na pokraji zrutenia a najma tej neskutocnej bezmocnosti.Chcem len napisat ze najdolezitejsie je zdravie a nie veci kde ma kto opustil ....Priatel pride novy ale to zdravie sa vam vo vacsine pripadou uz nikdy nevrati.Vsetci kt.su hendikepovani maju nalomene zdravie by si vazili plnohodnotny zivot a nie ako vy co sa tu rozlievate nad sprostostami ze ci mam celulitidu alebo nie....Tak to je asi vsetko aj ked by som vedela pisat az do nekonecna co ma vsetko tazi.Ak mate pripomienky kludne piste ak si myslite ze ste stale na tom horsie ako iny tiez kludne napiste ak ma chcete pourazat tiez mozete.

talentmania

Carie tak toto bolo dost drsne sama pise ze ju namusite lutovat asi sa len potrebovala vykecat tak ako kazdy kt.tu nieco riesi.Ale mozno mala silne slova ale ma mat aj preco a ma na to aj svoje dovody neviem aky mas ty problem?Nepisla len o sebe ale aj o dalsich chorych ludi kt.mozno v prispevku branila.Osocovanie vam naozaj vsetkym ide perfektne a myslim si este ze neutocila na ludi kt.su naozaj psych.chori ale na prispevky ked pise daka ze ma celulitidu a kvoli tomu chce umriet to je uz naozaj tak vazne ze je snat na liekoch?Ano je to problem pre danu osobu ale nie na depresiu a na to aby sa zabila nemyslis?

nathalia08

markíza máš aj pravdu,
ale každy ma niečo čo ho trápi,a potrebuje sa niekomu vyžalovať.
Niekomu stačí,aby ho vypočul,a niekomu nie-každý sa s tým bud musí vyrovnať,alebo nejak naučí žiť.
Pre každého je niečo trápením a smutným a ťažkym životom,či už je to rozchod,alebo nadváha.Čo nesleduješ veci okolo??
Je tu veľa mladých ktorí potrebuju pomoc,a kto im pomôlže,a vypočuje???na to je tu diskusia,kto chce sa zapojí,a kto nie tak nie-ale načo si teraz vybíjať zlosť na ľudoch,ktorí nemajú také trápenie ako ty.
Nikto nikomu nič zlé nepraje-tak sa nerozčuľuj nad inými problémami.

Carie

Jo a este jedna vec. Ak ta toto forum tak strasne vytaca, tak sem proste nechodievaj. Potom si zbytocne podrazdena a prenasas to aj na svoje dieta, ktore ma uz aj tak tazky zivot a nepotrebuje nasranu a podrazdenu matku. Tu sa proste riesi hocico a o.i. aj psychicke problemy. Ako to, ze ty mas postihnute dieta ti nedava pravo zakazat vsetkym ludom na svete diskutovat o podla teba menej vaznych problemoch. Najdi si forum pre rodicov postihnutych deti a na toto sa vykasli.

Carie

Co ich urazas? Ak maju depresiu, tak praveze zdravi nie su. Psychicka choroba je tiez len choroba. A hlavne, ak pisu, ze ich nebavi zit, ze maju chut spachat samovrazdu, tak je to uz velmi vazne! Sa nauc trocha empatie! Ja neviem, co poniektori ludia tak strasne nenavidia ludi s psychickymi problemami, odsudzuju ich, nadavaju im, ze si za to mozu sami. Ako to, ze mas postihnute dieta je mi luto, ale nauc sa trocha respektovat aj druhych, aj oni maju pravo mat choroby alebo ked len sklamania, nielen ty!

ever14

Tak teda máš pravdu , my mame malicherné problémy ale pre nás sa zdajú najväčie pretože sme nic take tazke neprezili. A clovek aj keby mal cely svet chcel by viac

blondula

neviem ci ta lutovat alebo nie,lebo u nas v dedine je tiez rodina co maju postihnute 14 rocne dievcatko :-((( male babätko im pred rokmi zomrelo a ja ich nelutujem,lebo vzdy ked ich stretnem su stale usmiaty a stastny ze ju maju.luto mi pride len ked ja idem s kocikom s mojim krpcekom a stretneme sa zoci-voci :-( obdivujem takychto ludi a musim povedat,ze vsetko co si napisala je pravda !! zelam ti vela sil a hlavne zdravicka !!!

talentmania

Markiiza uplne ta chapem a mas aj pravdu.Chodim na toto forum castejsie a je pravda ze viacej ludi sa zapoji do banalnych tem kde sa mozu osocovat,pobavit ale ked je tema vazna tak tam je naozaj malo prispevkov mozno ako tato tema bude mat malo prispevkov pretoze si napisala podla mna pravdu.Ano kazdy ma svoje problemy a pre kazdeho su jeho tie vazne ale zase mat depresiu z toho ze neviem co si mam dat na seba aku farbu vlasov si mam zvolit ze mam celulitidu ze mam malie prsia ze mam velke prsia ze nemam kamaratky ze mam vela kamaratou ale aj tak som opustena a proste tie veci bla bla bla.Taky clovek ma aspon to zdravie a moze vidiet nie len tmu,moze pocut nie len ticho,ma bolesti len v tedy ked sa porani,moze sa ist prejst kam chce nie len....Toto su naozaj dovody na depresiu aj ked treba mysliet pozitivne a tesit sa aj z toho co mame.Vela postihnutych ludi sa utapa v ziali ale vela je aj takych ze by nas ZDRAVYCH schovali do vrecka a to sa mi najviac na nich paci a obdivujem ich za to.Su vdacni za to ze su ba dokonca si vedia spravit for aj zo svojho hendikepu.Co vacsina zdravych ludi sa hnet uraza.Tiez prajem vsetko dobre.Aj ked si myslim ze prave o toto ti neslo chcela si len poukazat na to ze budte radi vsetci co mate depresiu z obycajnych veci ze ste zdravi.

Deria

Markiiza, mas pravdu. Clovek je taky hlupy, ze si nevazi to, co ma a berie ako samozrejmost aj to, ked je zdravy. Chapem ta, musi to byt pre teba velmi tazke. Ale ako vidis, kazdy si mysli, ze ten jeho problem je najväcsi. Dufam, ze si tu mnohym otvorila oci. Prajem ti vela sil a zdravia.

kasicka

markiiza, nechcem ta urazat ani ti vyvracat, ze tvoj problem je vazny. kazdy z nas mame svoje trapenie a problem kazdeho je vazny, pretoze jemu sa taky zda. ak mas cas, mrkni si prosim ta stranku alternamedica. najdes tam heslo "nas tim" - je to niekde hned hore. a hned prva osoba tam ma prispevok z anjelov straznych. treba na to kliknut, je to taky videovstup alebo neviem ako by som to nazvala. hned pod jej fotkou a tym textom je take okienko a tam niekde treba kliknut na play. ja som to vtedy tiez v telke pozerala a to ma napokon k nej aj samu doviedlo. aj jej sa narodilo postihnute dieta a hovori tam o tom. ona sama je velmi silny a zaroven pokorny clovek. myslim ze je to vidiet aj z toho prispevku. mozno ti to doda trocha sily.