Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam mu verit?

Príspevok v téme: mam mu verit?
jankaaaaaaaaa

mam priatela, sme spolu necely rok.. je to super vztah, vychadzame spolu super, nehadame sa, rozumieme si....
ale .. predomnou mal dlhodoby niekolkorocny vztah a raz soms a dozvedela ze svoju priatelku podviedol (mali vtedy asi rok vztah na dialku a stretavali sa tak raz za dva tyzdne) ...
ja mam stale take podozrenie ci mu mozem verit? aj ked si myslim ze ak niekto podvedie partnera tak je to asi preto ze sa vyskytol nejaky problem vo vztahu no a my ziadne problemy nemame, nema nato dovod aby ma podviedol.. ja som nikdy dlhsi vztah ako jeden rok nemala.. moj priatel odchadza do zahranicia onedlho a potom mam prist za nim aj ja, ale budem vkuse nato mysliet ci ma nepodviedol ked dokazal podviest svoju byvalu s ktorou bol vtedy asi dva alebo tri roky.. neviem. vzdy ked mu poviem nieco podozrievave v tom zmysle, ked ide niekam bezo mna do mesta, tak len prevrati ocami a povie ze to mi nikdy nespravi atd..

natusa42

jankaaaa ja sa s nimi nestýkam,ale poznám takých mužov 99% ...každý jeden je sukničkár ...a nemáš ma prečo ľutovať ..ja som mala najlepšieho muža pod slnkom ,ktorý sa ani na inú nepozrel :D

Jaja26

Ahoj, aj ja považujem bozkávanie za podvádzanie, ale rozhodne by som neverila, že ležia spolu v posteli, celú noc sa bozkávajú a ani jeden z nich sa neodhodlá na nič viac ..... blbosť!!!!!! neverila by som. to je tebe jedno, ale načo klame teba???

určite by som sa nepokúšala, pri každej príležitosti podozrievať ho a vešať mu to na nos!!! Časom ho tie tvoje psycho nápady prestanú baviť a poobzerá sa po niekom inom. Mala som tiež taký problém zo žiarlivosťou, ale prestala som mu to vyhadzovať na oči a prestalo to aj mňa. Momentálne mám obdobie, keď sa zasmejem, pretože priateľovi zrejme aj občas chýba, že nežiarlim a snaží sa nadhodiť mi vety typu - "pozri to je kočka" a ja mu len poviem to je a aké má super nohavice, tričko.... a už viac to neriešim, len sa nad tým pousmejem :)))) potom som žiarlila na našu čašníčku, lebo ona je taká "pipina" stále vyškerená, ale len pred cudzími chlapmi nie pred svojim :))) ale ani tú neriešim a je to lepšie ako sa stále handrkovať o takýchto hlúpostiach! držim palce

allie

tak veru, treba brat vsetko s rezervou co ti povie. kazdy chlap je na toto expert. jedno si mysli, druhe povie a nieco absolutne ine urobi. a pritom ani nemusi mat zle umysli.

ShaulaThalit

80 percent toho, co ti kto povie je klamstvo. Ale k pravde sa dostanes len cez lzi. Ale to odbocujem.
Tvoja dilema je tak 50 na 50 opodstatnena a neopodstatnena. Co si myslis, ze stretnes cloveka, ktoremu raz budes bezprostredne verit? Pchhh. Kde si?

allie

skus to brat ako jeho plus, aj ked je mi jasne, ze by si sa obisla aj bez toho:). mal v noci vedla seba babu, bozkaval sa s nou, ale vedel sa ovladnut a nic viac nebolo. nie kazdy kto osebe tvrdi, ze by priatelku nepodviedol, by to dokazal v takejto faze. ako sa hovori prilezitost robi pachatela, vacsina by to mozno na jeho mieste vyuzila, on nie. aky chces lepsi dokaz, ze sa vie ovladat? a este sa aj priznal sam

inak stravit noc v jednej posteli s osobou iba sa bozkavajuc a nesexujuc sa da. aj ked moze to mat rozne priciny

ta3

Janka, viem, ze sa stavaju vseliake veci, ale viem aj to, ze nie vsetci muzi su rovnaki, taki, ze vyuziju kazdu prilezitost, taktiez viem, ze ten isty muz mohol podvadzat v predchadzajucich vztahoch, no nemusi v buducom, predsa kazdy vztah je iny, lebo sa zakazdym stretavaju ludia inych dusevnych kvalit, takze ci znovu podvedie, velmi zalezi aj na momentalnejj partnerke, takze ja vzdy kazdemu verim pokial nemam dovod neverit, Tebe radim to iste, nezaoberaj sa negativnymi myslienkami lebo to oslabuje Vas vztah a vlastne tym sama davas sancu tomu, aby sa to naozaj stalo aj vo vztahu s Tebou, ked partnerov spaja naozajstna laska, vztah je pevny a ma sancu vydrzat

jankaaaaaaaaa

to ze ty mas take skusenosti s muzmi, ze sa stretavas s takymi co "pretiahnu aj musku v letku" ako si sama povedala tak to ta velmi lutujem.
on s nou nesexoval a bodka, dalej to rozoberat nebudem a neriesim to ci s nou sexoval alebo nesexoval, ale moj problem je uplne niekde inde.

natusa42

pockat ..pockat ...ak je to normalny ,zdravy chlap a nie nejaka padavka a neviem co ,tak nie je mozne ,aby sa len bozkaval s babou a spal vedla nej v posteli...akoze toto mi nikto nemoze vraviet ....ved to je na smiech :D:D ak nie je chlap dreveny ,tak "pretiahne " aj musku v letku ..ako sa vraví ...a asi dreveny nie je :Dnever preboha tomu,ze s nou nic nemal ,jezisi ...nebud taka naivna ...

jankaaaaaaaaa

nesexoval s nou, keby s nou sexoval tak to povie rovno, nemal co tajit vtedy.
akoze ja neviem , ale podla teba je nevera len sex ci co??? to ze sa muz bozkava celu noc s nejakou inou a ze s nou spi v posteli nieje podla tebba nevera mi chces povedat???