Zdravím, má niektorá z vás skúsenosti s touto farbou na vlasy? aka je?
Farby na vlasy Avon Advance Techniques
Kočky teraz som si prvý krát farbila vlasy touto farbou, 2.1 modročierna, a dosť ma vylakalo ked som si vlasy zmývala mi vypadávali pramene vlasov ako tu už jedna z vás písala, nikdy sa mi to nestalo ešte, doteraz som si farbila vlasy len s lorealkou a asi sa k nej aj vrátim lebo tolko vlasov mi anraz nikdy nevypadlo!!!! avon kozmetiku si objednávam pravidelne som s ňou spokojná ale nech ostanú len pri tom svojom overenom a farby na vlasy nech radšej nevyrábajú, veľmi som sa teraz nahnevala..
ano, v stredu vecer som si vlasy farbila, po farbeni som si vlasy precesala a vypadlo mi ich velmi vela, cele pramene...na druhy den rano to iste, ale uz vecer to bolo v poriadku nastastie...muselo to byt jedine tou farbou
mne to ponúkala kamarátka, ale aj tak by som si to neobjednala lebo nemajú intenzívnu červenú iba nejakú mahagonovú a to je tmavé pre mna...a aké sú tie farby?
Lil-6- to myslíš vážne že ti povypadavalo vela vlasov?
Nic moc
prave som si farbila vlasy touto farbou a nikdy mi po farbeni nevypadlo tolko vlasov ako dnes...takze tato farba uz nikdy viac
nemáte niekto skúsenosti s hnedými odtienmi.mám svetlo hnedé až taký ryšavý nádych na slnku a chcem nejakú peknú stredne hnedú, skúšal niekto, chytajú tmavšie ako na obrázku, alebo sú v pohode?
ander a chytilo to tak na blond alebo skor hnede? aku si mala predtym farbu, ze ti to chytilo, vdaka
ahoj.Práve tento týždeň som sa farbila a som spokojná. Mám odtieň 7.3,je lesklá a prekryje šediny.Ešte som si objednala 7,4 svetlo medenú,tak uvidím aká bude,ale to až o mesiac.
ani som nevedela že aj avon má nejaké farby:)