Mam 24 rokov, už asi rok aj pol mam ženatého priateľa, ktory je o 14 rokov starši a ma dve deti..
Trávime spolu všetok náš voľný čas, čo je veľa krát aj 5 krát do týždňa aspoň na dve hodinky, chodievame spolu preč na víkendy ale aj na dovolenky.
Tvrdí mi, že ma ľúbi a je žiarlivý keď sa stretnem s nejakým iným mužom aj keď je to iba na kamarátskej úrovni... Ale hovorí že nemôže odísť od ženy kvôli deťom, že už mu na nej nezaleží ale deti sú na prvom mieste...
Asi pred 3 mesiacmi som zistila že som tehotná, keď som mu to povedala tak mi povedal že nech sa rozhodnem akokoľvek tak bude stáť pri mne,aj keby bol radšej, keby som si to dala vziať..
Ľúbim ho, ale nechcela som mu rozbiť rodinu, a tak som už mesiac po interupcii, nedokážem sa s tým vyrovnať, že som si úmyseľne dala vziať dieťa..
Chcela som to s ním už skončiť, prosí ma, že ma potrebuje a že ma nechce stratiť.. Neviem čo mam robiť.... Ak máte niektoré ženy nejaké podobné skúsenosti poraďte prosím..
Ženatý priateľ
hneď ako si zistila že je ženatý a k tomu má aj deti mala si ťahať ruky od neho, ak by si tak spravila nemusela by si riešiť potrat. ja osobne neviem pochopiť ak niekomu nevadí že ničí rodinu
Jani nie,ja hovorim,ze ked ma niekto(napriklad aj Lenka) priatela,zenateho,o dost starsieho(ten "moj" bol starsi o 20 rokov) a potom sa ten chory vztah skonci,tak bude mat problemy vo vztahu s rovesnikom.
Bodaj by to nebola pravda,ale ja som ten problem mala.
Zrazu ma chlap na teba cas,zrazu sa s nikym neschovavas,chodite spolu na dovolenky,stara sa ako sa mas,co robis,nevies,ako sa mas k nemu chovat,predsa len,ten vztah s velkym vekovym rozdielom je taky "otcovsky",kdezto tu ste si obaja rovni.Pri zenatom musis drzat city velmi velmi na uzde,a tu zrazu nemusis,ale envies,ci je to spravne,ci nie...
Mozno pisem ako magor,ale snad je to aspon trocha pochopitelne.
jaj uz asi chapem, ze teraz mas rovesnika ale mala si aj starsieho
laurina: neviem asi sme sa dajako nepochopili. ja som pisala ze si neviem predstavit vztah so starsim muzom a ty si pisala nieco v zmysle ze mas priatela o dost starsieho? ci ako? a potom ze nemas problem s rovesnikom? nerozumiem
lenka2346 napisala si ze ho lubis a nechces mu rozbit rodinu. lenze on ti povedal ze zenu nemiluje, takze rodinu uz rozbitu ma! a keby ta naozaj lubil, tak sa so zenou rozide, a ostane s tebou! kasli na neho cim skor! len ti ten clovek ublizuje, ked dokaze podvadzat svoju manzelku, tak urcite by podvadzal aj teba keby ste mali normalny vztah a boh vie ci okrem teba nema dalsie vztahy take ako ty. je to obycajny chudak a len ta vyuziva, maj svoju hrdost a najdi si seberovneho partnera
ja som s tym nikdy problem nemala . uz aj troj rocny rozdiel som brala celkom vazne a uvazovala som ci do takeho vztahu mam ist..