Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem ako ďalej...

Príspevok v téme: Neviem ako ďalej...
nikol302

Dobrý deň,

chcela by som poprosiť o radu, povzbudenie, možo niekoho s podobným problémom. Za moje problémy si môžem sama, sú možno odsúdeniahodné, ale prosím, kto chce na mňa útočiť.. nech radšej ani nečíta. Začala som si so ženatým chlapom. Pritom sama som vydatá. Mám dieťa. S manželom dobre nežijeme, od jeho nevery, v čase keď som bola tehotná. Vzťah udržiavame najmä kvôli malej a možno aj preto, že nik z nás nie je natoľko odvážny spraviť prvý krok. S tým ženatým sa poznáme cez dva roky. Rok sme občas skontaktovali, nič viac. Až po roku sme sa dali dokopy. Podmienky boli,že vieme, že každý má svoj život a doň si zasahovať nebudeme. Do toho som s tým šla. Avšak som sa zamilovala. On mal ešte dva "vzťahy" predtým. Je milý, pozorný, hovorí mi tie najkrajšie veci a tým som ja prešla cez hranicu danú na začiatku. Nesústredim sa v práci, všetko mi ide bokom. Muśim to ukončiť ale neviem ako. Ja som stratila hrdosť, sebavedomie mi padlo na nulu. Pritom som pekná baba, kariéru mám pred sebou, mám krasne dieťatko, skvelých rodičov a kamarátky. Nikomu som to samozrejme nevešela na nos. Pred mesiacom som sa dozvedela, že na jednej akcii balil inú ženu, čo mi samozrejme poprel, prosil ... skočila som mu na to, aj keď vnútorne ma to rozožiera. Schudla som počas tej doby 5 kil, co pri mojej váhe je moc! Vzdy som bola ja ta, ktora za nim sla, ked on mohol!! Inokedy to mozne nebolo. A obcas, teda poslednu dobu aj ked mohol, tak sa nesnazil o stretnutie. Teraz som mu napisala, ze uz takto nevladzem. Volal, pisal, nedvihla som. Sú to vsak len 2 dni a ja som ako zbity pes, akoby mi vytrhli kus srdca. Nebyt mojej malej tak neviem. Cely cas venujem jej ale myslou som pri nom! bojim sa ze to nezvládnem. Prosim poradte ako sa pozbierat, dat si zivot naporiadok, ak ma niekto podobnu skusenost. Bol to po manzelovi, druhy muz v mojom zivote, ktorého som milovala a s ktorým som nieco mala. Dakujem

system

Laurina len na nho nezvalujme vsetku vinu, ved ju neznasilnil. Myslim ze urcity podiel viny ma aj niko ked sa s nim zaplietla nie ?

system

hmm, mas pravdu, som kus pozabudol na ten fakt ze je tiez zenaty. tak tomu to musi byt jasne hned ked sa mu prestanes ozyvat. ;)

Laurina22

system a preco by mu ONA mala nieco vysvetlovat?Ved to je zenaty chlap,co trtka mimo svojej manzelky este aj ju!Myslis,ze keby mu jeho zena na to prisla,on jej to vysvetli???Umlcal by sa taktiez bez akehokolvek vysvetlenia!

system

sama by si mala vediet najlepsie co vies, ale niekedy mi vazne pride ze vecsina zien sama nevie co chce. neuraz sa ale myslim si ze si toho prikladom. Rozhodni sa na 100% co chces, premysli si to hlavou. ak to snim skoncis tak to skonci razne a patrilo by sa aspon vysvetlit preco si sa tak rozhodla, pretoze osobne si myslim ze je pre muza nepochopitelne ak sa zenska znicoho nic po peknych chvylach spolu prestane ozyvat. My muzi mame zrejme nedostatocne vyvynuty mozog aby sme si to vedeli domysliet a citat myslienky tiez nevieme.

Laurina22

Hlavne to ukonci.Nic dobre ta necaka.A ver tomu,ze ak by na to prisla jeho manzelka,on by ta zaprel ako poslednu chuderu.

Mne tato predstava dost pomohla.

Ver mi,najhorsie su prve dni.Hlavne sa niecim zamestnavaj,stale nieco rob,neopustaj sa,pretoze taky chrapun ti za to aj tak absolutne nestoji.

Je milion lepsich na svete od neho.Ja som tomu tiez neverila,a teraz som moc moc stastna s niekym,pre koho som JA jedina na svete,ked mi je zle,tak je so mnou,ked sa rano zobudim,tak je pri mne.A tamtoho zmiatol zo stola jedna radost...

Tento tvoj zenac by prisiel za tebou,ak by si to potrebovala?Pochybujem.Ak by si mu volala o pol noci,ze mas havariu,tak by ti zlozil telefon,lebo vedla neho spi manzelka...

Toto chces?

nikol3O2

Laurina22 ako dlho to už je čo si to ukončila? Ak sa moc vypytujem stači povedať. Tak nezmierila a žiješ ďalej.. Ja sa bojím toho aj čo ďalej, keďze ja mám dcéru, rodinu, kde už my s mužom nefungujeme po žiadnej stránke. On fungujem, myslím, že na pár hadok, vyčitiek od jeho ženy fungujú. Bola som si istá, že ja nikdy niečo takéto riešiť nebudem a vždy som mala plné ústa slov a riešení na podobné situácie a teraz.. teraz sa cítim ako naivka, neschopná rozumného zmýšlania.

Laurina22

Nicol ano,ukoncila som to zo dna na den.Ono to zacalo chladnut,pretoze dotycny zistil,ze som v tom az po usi a to mu samozrejme nevyhovovalo.A raz proste prisiel den,ked som si uvedomila,ze to chcem ukoncit.

A ci som sa s tym zmierila?Nie,nezmierila.A nikdy sa s tym nezmierim.