otázka pre gazdinky :)

Príspevok v téme: otázka pre gazdinky :)
jajka01

ahojte.potrebujem radu. mamka bude mat za chvilu narodeniny a chcela by som jej kupit nove hrnce (vzdy sa stazuje na tie nase 20--rocné :D)...a chcem sa spytat z akeho materialu by mali byt. nemozem si zase dovolit neviem ake drahe hrnce, ale zase nechcem kupit zase take, ktore vydzria pol roka a potom sa obijú, oškrabú a podobne....neviete mi poradit nejaky material, ktory ma celkom dobru kvalitu a je cenovo dostupny? ...(dnes som bola pozerat ale mne to, že či je hrniec smaltovany, hlinikovy povrch alebo ocelovy vooobec nic nehovori) :D dakujem vopred za rady

Deee

Tak aj nerezove sa poskriabu, ked niečo pripalis, ale nejako to tomu hrncu nevadí, zatialco ked zodres smaltovany čo s ním potom?
A tie skrabance no mne nejako nevadia, nie sú nejake napadne

Deee

My mame tefal z nerezovej ocele, sú vhodne na všetky typy varnych dosiek vrátane indukcie (tu mame my) takze aj to zavazilo, periem ich v umyvacke, dávam ich do rúry, super sa čistia nie je čo zničiť tak veselo drhnem.
Určite však nekupuj tefal ingenio, sú na ne zle referencie, kvoli tej odoberatelnej rúčke