ahojte.potrebujem radu. mamka bude mat za chvilu narodeniny a chcela by som jej kupit nove hrnce (vzdy sa stazuje na tie nase 20--rocné :D)...a chcem sa spytat z akeho materialu by mali byt. nemozem si zase dovolit neviem ake drahe hrnce, ale zase nechcem kupit zase take, ktore vydzria pol roka a potom sa obijú, oškrabú a podobne....neviete mi poradit nejaky material, ktory ma celkom dobru kvalitu a je cenovo dostupny? ...(dnes som bola pozerat ale mne to, že či je hrniec smaltovany, hlinikovy povrch alebo ocelovy vooobec nic nehovori) :D dakujem vopred za rady
otázka pre gazdinky :)
a čo takto teflonovú panvicu...ja varím iba na tom a je to super vec a nie je to ani drahé...
Tak aj nerezove sa poskriabu, ked niečo pripalis, ale nejako to tomu hrncu nevadí, zatialco ked zodres smaltovany čo s ním potom?
A tie skrabance no mne nejako nevadia, nie sú nejake napadne
no moda, nemoda (myslim tym tie rozne nabliskane riady), myslim, ze zdraviu najmenej skodlivy je obyc. smaltovany
my máme titánové , sú síce dosť drahé , ale to je potom radosť variť..
a este otazka...nerezove sa neposkriabu pri cisteni?, napr. ak nieco prihori tak treba drhnut
oki, dakujem...velmi ste mi pomohli :)
nerezove
My mame tefal z nerezovej ocele, sú vhodne na všetky typy varnych dosiek vrátane indukcie (tu mame my) takze aj to zavazilo, periem ich v umyvacke, dávam ich do rúry, super sa čistia nie je čo zničiť tak veselo drhnem.
Určite však nekupuj tefal ingenio, sú na ne zle referencie, kvoli tej odoberatelnej rúčke
Tak to vies o hrncoch este viac ako ja...
Sorry, ze som sa ti vtrepala do temy.