neviem si vyhodit z hlavy jedneho chlapa, poradte mi co robit.. je mi z toho zle, nespavam, rano vstanem a myslim na neho ako krava zatial co on si niekde uziva s inymi.. :-((, skusala som vsetko mozne no nic nezabera... :-((
ako zabudnúť
Tak ako naše matere hovorili:
Až keď si dobre narazíme dysplay
zistíme našu hodnotu.
a tak zbytocne jej tu radime,aj tak si spravi po svojom.
Čo božekáš to ti nepomože.
Asi potrebuješ daky kurz.
komu niet rady-tomu niet pomoci !
chod za nim-povedz mu co citis-ale neponizuj sa nepros-ak nebude ziadna reakcia-kasli na neho!!!!!!!! uz ako ti to mame povedat- v akom jazyku???
boooze :((
Kuratko: Nenukaj sa. Vyberaj si!!!!!!!
ale on nema ziadnu inu. urcite
a naco ti bude taky chlap co si uziva s inymi??? mas masochisticke sklony dievca??? kasli na neho je to blbec- vies kolko uzasnych chlapov beha po svete,taky co si ta zasluzia??? neplac za niecim co za to nestoji-ale usmej sa na to co za to stoji a pride! tak nezatvaraj oci pre jedneho blba ale otvor ich pre pana uzasneho-cez slzy ho mozno neuvidis! nedoprosuj sa- neponizuj sa-na co??? keby mal zaujem je s tebou!
Nestracaj cas pre niekoho kto ho nechce travit s tebou!!!!!
ale ja som sa snazila.... to by musel chciet on. a ako? vedel by si mi povedat
Tak sa ho pokus ziskat...ano, nemusi to vyjst, ale aspon budes mat pocit, ze si preto nieco urobila, ako keby si mala sediet doma so zalozenymi rukami a oplakavat sa...nema to vyznam, sam som zazil nieco podobne, ale postupom casu som zistil, ze nema vyznam plakat nad mliekom,ktore sa este nerozlialo, a nakoniec som spravil dobre, pretoze s dotycnou babou som neskor prezil priblzne pol roka nadhernych chvil, na ktore doteraz s radostou spominam....