Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie a moja hlupa hlava

Príspevok v téme: Chudnutie a moja hlupa hlava
Requiem

....napíšem vám, aká som bola v oblasti "diéty" hlúpa ja... (teraz 64kg, 163cm, 16r.)

V septembri 2010 som nastúpila na internát so 70kg. Do začiatku novembra som "žrala" všetko, čo prišlo. Intrák = Raň.,Obed, + chipsy, polotovary, sladkosti...November = 78kg! DOSŤ! Do nového roku som schudla 18kg typom: cez týždeň na intráku (Po-Pi) ráno grapefruit, na obed hrnček zalievacej polievky a nič viac! Sobotu a nedeľu, čo som bola doma som vyžrala "pol chladničky", nabrala som dve kilečká, FUJ! Tak a cez týždeň zas na hladovku. Pohybovala som sa 60-64kg. Vo februári som odpadla na nedostatok energie. Ja hlúpa som pokračovala v "hladovke" hneď, ako ma pustili z nemocnice. A cez víkend znova prežieranie..Tomuto padlo Začiatkom júna 2011. Váha 62kg (163cm). Začala som chodiť 3x týždenne do fitka, jesť "zdravo" (2x denne, zelenina a ovocie, občas "polystyrénový" chlieb). No cez víkend znovu prežieranie. Takže "nič moc". 1.8.2011 som povedala takto to naozaj nepôjde...Prečítala som si mnohé stránky o chudnutí a zdraví.
Teraz to vyzerá veľmi rozumne, aspoň podľa mňa.
Už týždeň žijem takto:
Raňajky!!! 4l vody denne + 2 šálky čaju Pu-Erh ("spaľovač tukov"), grapefruit nalačno. Jedlo každé 3 hodiny (napr. 6:00 - mlieko + vločky, pár hrozienok a banán, 9:00 jablko, 12:00 nejaká varená zeleninka, 15:00 3 varené sójové plátky s 1ks light taveným syrom a 18:00 veľa červeného melóna :)...), žiadne solenie a zbytočné sladkosti. Nakúpila som si tvaroh, tofu, mozarellu, cottage cheese, jogurty (všetko light) a hromadu zeleniny a ovocia :)Fitness 3x do týždňa (-300kcal na steperi/páse + hodina posilňovanie), peši do roboty (3km), peši do fitka (2km) ... raz do týždňa korčuľovanie..Dúfam, že s pohybom a zdravou výživou sa mi podarí konečne "múdro" a nenávratne schudnúť. :) Držím si palce ;) ;) Aby mi to vydržalo aj po príchode na internát a z internátu domov, hlavne! :) Uvidím, čo prinesie školský rok :)

Requiem

Ďakujem za komentáre :))) Bol to len príklad jedálneho lístka, tuniaka obľubujem ale je tam veľa soli, preto som uprednostnila raz za týždeň hodiť pangasa na kvapku olivového oleja a s cesnakom a zeleninkou schrúmať ;) viem, že bielkoviny poobede a sacharidy doobeda - dodržiavam to ako sa dá :) tvaroh, syry a tofu..všetko do fitku :) a nemyslím, že by som jedla málo. Dodržiavam denný podiel kJ 4000 - 5500. Ale áno, ako pozerám, trošku by som si pridať mohla ;) pri ten fyzickej aktivite.. aspoň v dni, kedy mám fitko pridám ;) ďakujem naozaj za podporu ;) /lebo som čítala, že aktivitou na fórach to pôjde ľahšie.. a ahaho! naozaj :P :) /

Sisi135

Ješ málo takto síce schudneš ale zrejme nastane jojo efekt. Mala by si svoj jedálniček prehodnotiť predpokladám že nechceš len schudnúť ale chudou aj ostať. Ak nezmeníš svoje stravovanie na 99% sa zamotáš do kolotoča priberanie - chudnutie

jankaaaaaaaaa

podla mna by si mala pridat viac vareneho a dusene kuracieho masa a bielkovin .. skus si niekedy pozriet na jojke program - jste to co jite, alebo z archivu tv joj, tam sa dozvies presne ako a co treba jest ked chces schudnut. drzim ti palce

tinkab

K rotopedom, steperom, diétam....môžem doporučiť náramok FB na zvýšenie výkonu, cvičenie by sa malo predĺžiť o pol hodinu a viac. Tento produkt bol vyvinutý spoločnosťou Nasa pre športovcov na zvýšenie výkonu, sily....
Odporúčam každému kto chce rýchlejšie schudnúť.Ak chcete vedieť viac napíšte mi na mail. 0505lulu@gmail.com Je to certifikovaný výrobok,

LOLOL

Ahoj. Mas 16 rokov a snazis sa so sebou nieco robit, to je parada. hej teraz to mas faj len na obed si daj k tej zelenine nejake kuracie maso alebo tuniaka. a ked posilnujes tak tvaroh si davaj ako posledne jedlo dna. Drzim palce

alicienka

zaujímavý príbeh...to s tymi hladovkami a odpadnutím nebola srana...tak= viac nerob..
Podla mna ako to robís teraz je OK. vela štastia!