Neviem ako mám zmeniť svoje vyžarovanie... Na každého vraj pôsobím ako taký horenos namyslený, sebavedomý a pritom vo vnútri som úplne iná. Mnoho ľudí sa mi asi preto vyhýba, a aj moji priatelia mi koľko razy povedali že zo mňa strašne srší taká dominancia a keď ma nepoznali, mysleli si o mne že som namyslená krava. Niekedy sa možno snažím zakryť svoju prehnanú citlivosť tým že sa hrám na silnú ženskú, flegmu a že som úplne v pohode a mám sa rada, ale nie som, a nemám sa rada:( V podstate som maska aj keď mi je to ťažko si pripustiť. Čo s tým? Bojím sa odhaliť svoje citlivé a utrápené vnútro.
citlivé žieňa v maske sebavedomej ženskej
No som na tom ako blondula, na prvy pohľad mila nezna naivna zranitelna, to si potom k Vám jedna skupina ľudí dovoľuje a druha Vám lezie do zadku...
Nikdy som nebola namyslena a nikdy som o sebe nemala vysoku mienku,co sa vyzoru tyka.Ale potom som to zacala vyuzivat,ved ludia nevidia,ako sa ja citim,tak hlava hore,vystriet chrbat a ides:-)A ludia si ta obzeraju,chlapi sa otacaju.Ved ked si o tebe myslia,ze si sebavedoma a namyslena,aspon to nemusis hrat:-)
Laurina a ako to napr. ty využívaš vo svoj prospech?
zostat sama? urcite nezostanes sama. len sa trochu uvolni...zmen pohlad na svet. bav sa. uzivaj si zivot. neber vsetko prilis vazne. nechaj sa balit. flirtuj.
Ahojte,mam uz 20 rokov a este som nemala ziadny vztah,vlasne ani chalana.
moje kamosky zacali uz v 16ke a ja stale nic.Tesim sa s nimi,ale som smutna.lebo si neviem dat rady.Nie som ani skareda,casto ma mame chvalia znami aj sa za mnou chalani na ulici obzeraju.
Som strasne hambliva.Na strednej som ako kazde dievca snivala o frajerovi a mam pocit,ze som uz stara,aby som teraz zacala.
Neviem,co mam robit ani sa koho opytat.Bojim sa,ze to tak bude aj na vysokej.
Som osamela a casto,sa ma pytaju ci niekoho mam a poviem ,ze nie a je mi to luto.Nie preto,ze sa nemozem chvalit.Len som mala svoje sny a nezakopol o mna nikto.Neviem ci preto,z nie som vystredna???
Byt panna v 20ke tiez nie je nic moc.V nasej triede som uz bola asi sama.
tiez sm chcela prezit lasky ,drzat sa za ruky a byt s niekym stasna.Taketo veci predsa riesia14 a ja som v 20ke este nemala sancu.
Mam to nechat tak a zostat sama?
odhal ho len pre priatelov a blizkych...ti ta spoznaju a budu vediet, aka skutocne si :) ostatni to vediet nemusia, zbytocne by to zneuzili.jednoduchsie sa prebija, ked posobis ako sebavedoma vyrovnana zena.musis ale vediet, kedy byt citliva, nezna a zranitelna :)
taktiez... mam opacny problem ako ty :D.... Priatel mi to casto vycita lebo kazdeho za vsetko sekam, a robi si zo mna srandu ze som strasna domina..snazim sa to ovladat ale obcas je to priam nemozne... :D
ja mam opacne problemy !! vyzeram ako "anjelik",tutka-mutka a neviem co este a ked ma clovek blizsie spozna,tak som "riadna" zena :DDD