čaute baby, v poslednej dobe sa citim nejako osamotena...teda mam priatela ale chyba mi nejaka kamoška s ktorou by som mohla preberat babske veci alebo vyrazit na damsku jazdu. Mam 23 rokov..ak mas chut tak sa ozvi:)
Najde sa kamoška zo ZA?:)
uz som ti poslala, tak čakaj žltu obaločku:)
to nie je vyrusovanie :). aspon sa potom rychlejsie nakopnem, ked budem musiet :)
hej RP môze byt..ale nerada by som Ta vyrusovala pri diplomovke:)tak Ti nejaku RP-čku pošlem
preto sa pytam, lebo ja na azete zasa nie som az tak doma :). tak az sa "najdeme"
aj ju tu strasim priebezne pomedzi kontrolu tej prace slavnej. mozeme ist na azet, myslis tie RP asi, vsak?
uz som tu zas..dnes tu strasim tak priebezne:)dostudovala som pred rokom ekonom. univ. v Ba.Nejdeme na pokec:)
juj, nebola som, ale uz som tu. ale teraz tu asi zasa ty nie si. a studujem nemcinu a slovencinu. a ty studujes ci pracujes? moja adresa je inak mashala@azet.sk
mashala
a co studujes?keby si mala chut si popisat pripadne sa stretnut, napis mi na arweena@azet.sk a mozme niečo zorganizovat:)
ahoj mashala, si tu?:)
ahoj, arweena. ja som tiez zo ziliny a dokonca tiez zo soliniek :). mam 23 a prave "akoze-pisem" diplomovku, tak som sa dostala az k tvojmu prispevku. som uz mimo mojho uni mesta a tu u nas teraz tiez nemam vela ludi..