Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Posledný krát chudnem a schudnem !

Príspevok v téme: Posledný krát chudnem a schudnem !
Lindeloma

Ahojte, rozhodla som sa založiť tému o chudnutí. Ja už som úplne na palici, lebo ak sa snažím, tak sa snažím ale nejde to už :/ Schudla som asi 7 kg ale ešte mi treba 5. Chcela by som to dať dole za 28 dní, aj keď pre niektorých je to nereálne. Celí deň sa držím: R: 250ml. mlieka a 3 PL musli, D: Ovocie alebo BEBE, O: Zeleninová polievka + celozrnný chlieb, Ol: jogurt alebo ovocie, V: jogurt alebo pečivo s niečím. A potom nastane večerné prežieranie : zjem všetko čo vidím .. Takže začnem od 4.8 ale musí !musí! to byť už naposledy ! A ako ide chudnutie Vám ?

Lindeloma

Mne to cvičenie vchádza od tej 18-tej do 19:00. Potom si dám ešte o 20:00 niečo ako druhú večeru a to už konzumujem iba zeleninu a bielkoviny. Mám si tam dať aj niaké sacharidy alebo už nie ? Spať chodím príbližne v 23:00. A tá druhá večera .. Včera som mala Paradajku a biely jogurt .. Mám si dávať napríklad aj celozrnný rohlík alebo niečo podobné ?

Sisi135

Lindeloma, 4x týždenne je ok. Najlepšie by bolo však posilovanie a potom kardio ako píše daniela. Potom si treba dať jedlo a nie že čaj alebo mrkvičku. Hlavne kvalitné bielkoviny, neviem ako ti to vychádza ale fajn je po cvičení ovocie (prípadne proteínový nápoj) a potom o 30 - 60 min. normálne jedlo

xdanielax

Lindeloma - cvicit 4x tyzdenne je ok. Kludne po tych 45min v posilke daj este 15-20minut kardio v primeranej tepovej frekvencii. a nie ze sa potom nenajes! ;-)

Bazalka

Aj ja sa pridávam k vám, mám 172 cm a 65 kg a do konca leta by som chcela schudnúť aspoň na 60 a potom na 55-52

Josie

Ahojte, drzim vam palce, ja sa tiez roky placam v chudnuti nechudnuti a priberani... Uz 11. den drzim tu Havlickovu dietu (dodrzujem ju tam na 90%) a schudla som zatial cca 1.5 kg. Da sa to, ani velmi nemam chute na sladke, toho jedla je tam celkom dost :) Takze telo ma dost zivin a ja nemam chut sa napchavat.

Lindeloma

Jasne chapem.. A ešte sa chcem opýtať, ja striedam posilovanie a kardio A cvičím 3-4x týždenne čiže napríklad Po: Beh 60.min Ut: nič St: Posilovanie 45 min. Śt: nič Pia: Stacionárny bicykel 60min. So:nič Ne: posilovanie 50 min.

Aj to je zle ? Mala b som cvičiť iba 3x ?

Sisi135

xdanielax má úplnú pravdu. Ješ 1000kcal denne a sa divíš že dostaneš chute potom. Jasné telo si svoje vypýta. A ten jedálniček + každodenné cvičenie ak schudneš tak minimum tuku, viac budú svaly...

xdanielax

no ale ocividne to nie je v poriadku, ked potom dostavas chute, chapes.
1800 je pri chudnuti ok, pri zachovani 5-6 porcii denne velmi dobre. plus pohyb.

Lindeloma

:D:D Ok ok.. Viem som strašne tvrdohlavá .. A hlúpa.. Ale čo už.. Dobre skúsim viac myslíš že 1800 bude stačiť ? A ešte niečo - tých 1000 kcal čo teraz mám - tak ja potom niesom hladná, len proste dostanem také šialené chute že do seba začnem prášiť sacharidy a sacharidy a pritom ich za deň mám dosť - to som celá ja.

xdanielax

ok ok, jedz si hento 5x denne a potom sa prejedz - pretoze to je celkom bezne ked ma clovek dostatocny prisun potravy... a zase sem nieco napis, napriklad aj o tom ako ti tych 1000kcal staci. tesime sa.
ja ti nemam co prepacit, ja ti len hovorim ze robis chybu, v dobrom. ale ako chces.