Keď mi ani doktori nevedia pomôcť, obraciam sa na tých, čo majú nejaké skúsenosti s týmto a radi poradia: nádchu nemám, nos mám čistý, ale pri každom prehltnutí mám problém. Tvoria sa mi hlieny, vraví sa tomu zadná nádcha. Vysmrkať ani vykašlať to nejde, musím to len prehltať. Cez deň to ani tak nevnímam, ale akonáhle si večer ľahnem, tak to je katastrofa. Som už z toho unavená. Alergolog mi nič nezistil, krčný čo mi dal nejaké lieky to nezaberá.Viete poradiť?Dík
Zatekajúce hlieny v nosohrtane
A je to aj lacne... staci praslicka a aniz
Pavel Sima a technika prestrekovania nosa..... si daj do googlu,ked nepomoze, aspon to neuskodi.. inak som to skusala, je to neprijemne a boli to zo zaciatku ale da sa to vydrzat....
RNG- ďakujem, určite tam zavítam, keď prídem z dovolenky. Zajtra odchádzam.
Marfusa, na tomto fore sa nemozu uvadzat zdroje nicoho, povazuje sa to za nedovolenu reklamu. Su ale ine fora, najdes ich cez Google.sk uvedenim rng a problemu. Tam mi administrator dovoli pisat priamo aj rozne nazvy a zdroje doplnkov, aby si ich ludia vedeli kde objednat. Tam si ich objednavam aj ja.
RNG- ďakujem ti za rady, teraz idem k moru, uvidím či mi vzduch aspoň trochu pomôže, ale keď sa vrátim, rada by som si tu našla, kde si to mám kúpiť čo mám brať a pokiaľ sa dá tak po slovensky.Dík
Mne hlieny ustúpili po užívaní aloe vera so žihľavou a medom.
Viem o nízkych cenách týchto výrobkov.
marie.anna53@gmail.com
Inac v Slimaku som mal pred vyse 3.5 rokmi len dost slaby oreganovy olej(znacka Good and natural alebo Puritan, obe odbocky NBTY spolocnosti)
, odvtedy sa kvality doplnkov na trhu podstatne zlepsili.
Aj to je jeden z dovodov, preco som musel predajne zavriet, pre nemozne dlhe schvalovacie procesy na Slovensku a prudko sa meniace doplnky som nestacil sledovat spickove produkty, takze objednavanie priamo zo zahranicia, kde sa tie spickove na trhu objavia ovela rychlejsie a dokonca aj lacnejsie je vyhodnejsie.
Nezabudaj na alertgie. Napr zahlienena mozes byt od aj plesni v byte a blizkom okoli alebo roztocov.
RNG Ďakujem veľmi pekne za odpoveď a radu.Skúsim si to objednať. Tie výrobky som kúpila v predajni u Slimáka už dosť dávno myslela som, že je to tvoja predajňa ak to tak nebolo, príjmi moje ospravedlnenie.Možno som to nespávne užívala.Dúfam, že mi to teraz pomôže.Už som vyskúšala akupuntúru, Buteykovu metodu,absolvovala všetky vyšetrenia plúcne, priedušky, krčne alergolicke u známych kapacit, ale hlieny ma nechcú opustiť.
Ucinny roztok citricidalu/GSE je 35/60 kvapiek na liter vody, treba to pit po malych glgoch cely den. Ten isty roztokm je dobry aj do nosa, kde sa v prinosnych dutinach ta infekcia aj roky zdrzuje a infikuje s hlienami odtial hrdlo priadusky, pluca a cez Eustachovu trubicu sa dostava aj do vnutorneho ucha/stredne ucho, a sposobuje tam zapaly, tinitus(piskanie) a menierov/vestibularny syndrom(strata rovnovahy)a samozrejme poskodzuje aj sluch.