ako casto nakupujete

bingham

jajka...skus pozriet thor steinar...to je moja znacka...myslim ze by sa aj tebe pacila...mne tam sedi skoro vzdy vsetko :))

Excita

Davnejsie som aj ja nakupovala absolutne nekontrolovatelne. Proste vsetko co sa mi zapacilo :D Teraz je to uz lepsie, nasla som si system - ked som doma, aj tak nie som spokojna s vyberom a znackami, takze nakupim jedine nejake tie tricka v Mayo Chix. Najradsej mam vsak pravidelne vyjazdy do Prahy al. Viedne, tam si obehnem Guess, Replay, CK a pod. a som spokojna aspon na 2 mesiace :) Vacsinou to spojime s partnerom aj s inymi aktivitami, takze mam zakazdym krasny a plodny nakupny vylet a ked sme spat doma, zistim, ze doma uz nie je kde ani co nakupovat a tak ma nestve ist znova nieco nakupovat :)

jajka001_

hej ked uz to mas doma je to fajn :) ale to predtym , obchody plne ludi, kopec oblecenia a ja si neviem vybrat. nakoniec si horko tazko nieco vyberiem, idem do kabinky, skusim si to- jasne ze mi to nesedi, bud je to velke alebo male alebo blby material, strih, farba mi nepasuje, tak sa znechutene prezleciem zas do mojich vytahanych rifli a tricka a odidem. v horsom pripade si nieco kupim a doma zistim ze mi to nesedi :) tento rok som si na seba tusim vobec nic nekupila. chcelo by to taky maly oblubeny obchod s kvalitnym oblecenim kde pridem, hned najdem a vyberiem si co potrebujem, ono mi to krasne sadne a ja odidem :)

Maya_chic

neznasat nakupvanie, prosim vas, to sa ako da? :))) pre mna to je najvacsi relax, vyberat, nakupovat, prist domov a rozbalovat tasky s novymi vecami, ááách