oblecenie,bizuteriu atd. ? chcem spravit pokus,ze si aspon rok nic na seba nekupim,pretoze mam ajtak plne skrine a nechcem vyhadzovat zbytocne peniaze na hluposti,da sa to podla vas ? nebudem mimo modu ?
ako casto nakupujete
aktualne.centrum.sk
neonacisticka znacka? tak to nie
nieco sportove, kvalitne a nepredrazene
jajka..ano maju predajnu...na halovej..v petrzalke :)))
bingham a nie je to nahodou nejaka "zakazana" znacka? :) ci si to mylim? :)
diky za tip, maju niekde aj predajnu alebo len cez net sa da kupit?
jajka...skus pozriet thor steinar...to je moja znacka...myslim ze by sa aj tebe pacila...mne tam sedi skoro vzdy vsetko :))
Davnejsie som aj ja nakupovala absolutne nekontrolovatelne. Proste vsetko co sa mi zapacilo :D Teraz je to uz lepsie, nasla som si system - ked som doma, aj tak nie som spokojna s vyberom a znackami, takze nakupim jedine nejake tie tricka v Mayo Chix. Najradsej mam vsak pravidelne vyjazdy do Prahy al. Viedne, tam si obehnem Guess, Replay, CK a pod. a som spokojna aspon na 2 mesiace :) Vacsinou to spojime s partnerom aj s inymi aktivitami, takze mam zakazdym krasny a plodny nakupny vylet a ked sme spat doma, zistim, ze doma uz nie je kde ani co nakupovat a tak ma nestve ist znova nieco nakupovat :)
nie, to je len tym ze ja na to nemam vlohy :)
hm, to sa v Bratislave tak zle nakupuje? no neverila by som :)))
hej ked uz to mas doma je to fajn :) ale to predtym , obchody plne ludi, kopec oblecenia a ja si neviem vybrat. nakoniec si horko tazko nieco vyberiem, idem do kabinky, skusim si to- jasne ze mi to nesedi, bud je to velke alebo male alebo blby material, strih, farba mi nepasuje, tak sa znechutene prezleciem zas do mojich vytahanych rifli a tricka a odidem. v horsom pripade si nieco kupim a doma zistim ze mi to nesedi :) tento rok som si na seba tusim vobec nic nekupila. chcelo by to taky maly oblubeny obchod s kvalitnym oblecenim kde pridem, hned najdem a vyberiem si co potrebujem, ono mi to krasne sadne a ja odidem :)
neznasat nakupvanie, prosim vas, to sa ako da? :))) pre mna to je najvacsi relax, vyberat, nakupovat, prist domov a rozbalovat tasky s novymi vecami, ááách