Ahojte, potrebujem surne schudnut do konca mesiaca 4 kg. Poznate nejaku ucinnu radu? Mam 34 a uz tie kilecka idu dolu tazsie.Mam 58 kg a potrebujem aspon na tych 54 kg. Cvicit chodim. Dakujem.
potrebujem schudnut do konca mesiaca 4 kg
a budeš prekvapená aká rôznorodá a dobrá môže byt aj takáto strava, len treba popátrať po nej v obchodoch a ešte aj ušetríš - kupis 2 velké kaleráby a budeš najedená až až a tie majú minimum kalorii.
to čo pomáha jeednejvôbec nemusi pomocť druhej. Ty si musíš sama podľa seba určiť dietu. Zacne to v obchode-kupuj len zeleninu, zeleninové šťavy...nič z čoho sa priberá - ak to nebudeš mať doma nezješ to a zaplať si fitko 12X na mesiac, ked to bude zaplatené pojdeš tam lebo ti bude luto penazí
Hej, je to len 3x denne,ale pri dodrzani pitneho rezimu a tych cajov vobec nemas potrebu viacej jest.Len fakt pozor na tu sobotu, kde je povolene vsetko - zaludok je zrejme stiahnuty a mne bolo totalne blbo. Inak mam ju overenu na sebe, inak by som ju neponukla. Mam za sebou blbe obdobie a fajn som sa ,,vyžrala", takze sa tiez na nu chystam, len chcem zacat niecim, co vycisti creva. Nestretli ste sa nahodou niekto so zelenym francuzskym ílom? malo by sa to dat kupit v lekárni (čítala som o tom v životeň, ale vsade na mna pozeraju ako na mimoňa....Dík
Martinka, dakujem Ti velmi pekne. A chcem sa Ta opytat, ze desiatu a olovrant je potrebne vylucit? A mas s touto dietou aj vlastne skusenosti. este raz dakujem! :)
držiavam dietu z Báječnej ženy trvá len dva týždne a zhodím 5-6 kg za tie dva týždne, je perfektná ale musíte mať pevnú vôľu a skutočne to dodržať.Je to prečisťovacia kúra,kedˇchce niekto zhodiť viac tak po dvoch týždňoch si dáš na týždeň pauzu a potom pokračuješ znova s kúrou na dva týžne.Najlepšie na tom je že v sobotu na večeru môžeš jesť koľko chceš jednoducho čo koľvek.Nesmieš alkohol,sladkosti,soliť malo a olej tiež skoro žiadny.Obsahuje veľa zeleniny kuracie prsia,grahamové rožky,ananás, biely jogurt,kávu z mliekom a hlavne veľa vody piť,žihlavového čaju aspoń 1x za deňˇ.
allenka, aj by som poslala - ale citala som v inej teme tvoju vysku a hmotnost.mienis sa stratit?
kde je adresa, tam to pošlem.Inak nie je to fakt nič ťažké, ľahko sa dodržuje a vzhľadom na to, že začína sezóna je aj cenovo dostupná.
Mati poslels ju ja mne???..faakt by som mala nieco robit..skusala som skoro vsetko ale zatial nepomaha budem rada ak mi ju niekto poslete...:)..dakujeeem:)
martina131..aj ja si prosim super dietu :) sunnysweetie@azet.sk vopred dikes :)