mate skusenosti s tymto doktorom? napiste pozitivne, negativne, ci uz v ramci beznej gynekologie, porodnictva alebo operacii.. dakujem
Dr.Barán- Galanta, mate skusenosti?
v kralovej bol tiez pred nim lekar ale ten bol velmi fajn. :D
vsak pred nim bol Lackovic...ktory umrel myslim ze na infarkt...zevraj vela pil..ten to celkom flakal bol stary a bolo vidiet ze uz k tej praci urcite nema taky dobry vztah..no nebol moc drasticky ale ani nejak uzasny.kamoska chodila k pasiarovi ale ten bol doslova drastak a vela bab si pochvaluje straku ci havraneka ci jak sa vola...jeden je psychiater a druhy gynekolog myslim :D
ty si bola u nejakeho ineho?
ja niesom faninka piratov karibiku :D
neviem ja som asi tiez v tomto cudna mozno o to viac ze ked mam priatela nevidim nikoho ineho...musim mat sakramensku charizmu ten chlap aby som po nom kukla..
ako som povedala, to ze je na pohlad celkom sympaticky , mlady doktor, bolo pre mna konkretne prekazkou, pretoze som bola zvyknuta na starsieho doktora
ja viem ako si to myslela. len mne to akosi nejde dokopy vyskierat sa na niekoho so zapalom posvy napriklad... odveci kombinacia... ale verim tomu, ze baby su hotove, ale nejaky super krasny on zase nie je , ale je taky sympos a empaticky... tak asi preto...