Ahojte zazili ste uz tento rok vas najhorsi den ?..ja ano zrovna dnes vdaka mojim akoze super spoluziackam ktorých primitívne spravanie sposobilo, ze sa teraz idem s kazdým pohadat na smrt ! :( prosim vas ak mate skusenosti s týmito stavmi ako sa pre pana jana mam ukludnit a nepokazit vztah so vsetkými na okoli (rodina, priatelia) ci uz su to tí co za to mozu ci nemozu ...vdaka za radu :)
Zlosť...a veľká !!!
Lili diky za napad dobre riesenie aj praktizujes obcas
Až ti to pomôže:
Ked mas skutocne blby den a vypada to tak, ze ta chcu vsetci nastvat, zapamataj si, ze potrebujes 42 svalov k zamraceniu a iba 4 aby si natiahla prostrednik a poslal ich vsetkych do...kelu
no tak si dobre zvaz ci ti ti akoze primitivi stoja za to aby si kvoli nim skazila vztah s ludmi ktori su pre teba viac.Primitiv ostane primitiv s tym nenarobis nic.Takze si pusti peknu hudbu a nieco vtipne si na nete pozri.Ked mi niekto ublizi neznamena to ze to mas poslat dalej a ublizovat aj ty.takze sa na to vytoto a vrat sa myslou do casu ked dobre bolo
Ahoj Sofrinetka, kasli na super spoluziacky, pokial nejde o zivot, nejde o nic!!!!!Uz ti je lepsie, nie ze dostanes IM!!