ahojte.pocula som, ze je aj taka antikoncepcia.Co to vlastne prosim je? a ako to funguje? je to spolahlive? kolko to stoji? je to na predpis alebo nie? ..... a keby si to kupim, vedel by niekto zistit, ze to pouzivam? gynekolog alebo celkovo lekar? prepacte,ze sa tolko vypytujem ale ma to zaujima.Nechcem riskovat, tak rozmyslam nad tymto :) dakujem za info
Antikoncepcia (gel)
Angela,Tak potom daj vedieť, že či si stým spokojná :)
ja teraz akurat vysadzujem hormonalnu antiku a chcem skusit pharmatex, lebo kondom mi fakt nerobi dobre a hormony uz do seba pchat nechcem
Kazda antika nie je na 100 percent. Ale zeby pharmatex bol uplne o ničom ako tu niekto piše tak neviem. Ja osobne mu davam palec hore.
Inak dievcata najbezpecnejsie je acylpyrin medzi kolena.
prestuduj si pearlov index a zistis aka je spolahlivost kondomu pouziteho za idealnych podmienok..
cez pory? :) to mas odkial? vies, aku velkost ma spermia? a vies, ake su na kondome pory? ak mas k tomu relevantny zdroj, tak ho uved, ale inak su to bludy. Asi by sa kondom nepouzival aj ako ochrana pred pohlavnymi ochoreniami...
Co sa tyka pharmatexu, nie som odporca, ale tiez nie je 100%ny (ako napokon ziadna antikoncepcia). Tak preco sa nepoistit, najma v takom mladom veku?
cez pory, kazda latka ma pory, a ked vezmeme do uvahy aky je kondom tenky... niet sa co cudovat.
laurina: mozno ho nepouzili podla navodu, teda mozno nedodrzali vsetky zasady spravneho a spolahliveho pouzitia, ako je pisane v letaku
jankaaaaaaaa, preco by mal byt kondom nespolahlivy, ked sa ani nepretrhne, ani inak neposkodi? akym sposobom by sa z neho spermie inak dostali?