Takže kde začať... Raz sme s frajerom čítali článok o tom, akí sú chlapi dobyvatelia atď. Minule sme sa o tom bavili a spýtala som sa, dokedy teda chlap potrebuje tú ženu dobýjať a on že stále, lebo keď bude mať stále všetko na zavolanie, tak ho to omrzí. Áno, je to tak, potvrdilo mi to viac chlapov. Moja otázka je... Jak to mám akože spraviť ?? Že keď ideme na to, nech sa proste niekedy tvárim, že nechcem alebo tak.. Ale ja sa neviem pretvarovať, že nechcem, keď chcem ! Máme vela vecí spoločných, takže nezvyknem vela protestovať ani ja, ani on a ani sa nezvykneme hádať. Takže moja otázka je, čo robiť...
Chlapi, šak mi helfnite
To jediné bývalému, ten by si zaslúžil aj tankom prejsť :DD aaale to už je jedno, súčasný sa ešte nesťažoval, len podotkol, keď som nadhodila tému. Keď podotkne ešte raz, pojdem pre tlčik :D
takže ako? Dnes 17:09 -
na situaciu, ked nevie, co od dobroty, existuje este jedno trefne ludove mudro.
Hovori sa:
NEHRYZ RUKU, KTORA TA KRMI.
Stazovat sa na to, ze mu je dobre... Pche. A takto po vajciach by tlcikom na maso klepnut nechcel ? :)))
To je fakt, vystihol si to :) Ach, viem poradiť iným, ale sebe poradiť neviem, to je, čo? :D Každopádne keby bola niekedy nejaká narážka, tak použijem tvoj koment :P
takže ako? Dnes 16:50 -
tomu sa povie, ze nevediet, co uz robit od dobroty... Proste si Ta nezasluzil.
Kto sa ma dobre a stazuje sa, ze sa ma dobre, tak povedat mu slovo VOL, by bola urazka vola, lebo ani ten vol sa stazovat nebude, ked mu je dobre.
Neviem, asi to nechám tak, lebo sa aj tak neviem pretvarovať a ani nechcem... Bude sa musieť zmieriť, že z neho Krokodíl Dundee nebude :DD Ale dík chlapi. Skrátka ma len sralo, že bývalý mi túto vec po rozchode vyčítal. Že si bol mnou strašne istý a to ho nudilo. Bojím sa len, aby sa história neopakovala, to už by som asi nezvládla. V tomto vzťahu určite nie :(
A ako vyzera bezny den ?
Pretoze dobyvatel musi mat aj velmi vysoku uroven "dobrodruhosti" alebo co, cize technicky by mal sam vediet vytvorit prostredie ktore moze dobijat, ak uz ziadne nie je :)
A ked to nedokaze, tak hold nie je LOVEC v pravom slova zmysle.. (extremne jednoduchy priklad, neopytam sa presne "chces toto a hento?" ale trochou kreativity a prekvapeni a karty su hned inak zamiesane..)
Ale aj ja osobne sa priklanam k nazoru co pisal Adamkrt..
On mi proste povedal, že chlapi potrebujú dobýjať a on tiež. Nesťažoval sa, že niečo je zle alebo tak. Vo všetkom si vyhovujeme a rozumieme a keď sa niečo deje, všetko si povieme a vysvetlíme. Ale beriem to tak, že mi tým chcel asi niečo naznačiť...
To je hlupost. Cast chlapov su lovic, cast su zberaci plodov. Lovec Ta bude lovit, ale zberac plodov, ak nenajde, bude hladat inde.
U mna by napr. take spravanie nepochodilo. Pokial mi zena naznaci, ze nema zaujem, akceptujem to a kaslem na nu.
A mat vsetko - to ma neomrzi. Skor musiet sa stale doprosovat a nieco dokazovat, to odradi. Chcem mat proste klud a nie riesit neustale nejake hry...