Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

anemia a ziadne priznaky

Príspevok v téme: anemia a ziadne priznaky
User_37597

zdravim
mojmu priatelovi zistili anemiu no nema ziadne sprevadzajuce priznaky.co teraz?robili mu dalsie odbery a zas mal zle vysledky.robia mu aj testy zo stolice ci nema vnutorne krvacanie...nerozumieme obaja tomu..doktorka teraz chce zistit co mu je rovnaky aj my dvaja.
nepotrebujem radu o tom ake vyzivove doplnky ma brat..viem co by mal brat ale skor by som chcela vediet ci to tiez niekto takto mal ze nemal ani priznaky a ze co mu nakoniec zistili..
dakujem velmi pekne

Laurina22

Ano,pri GA byvam.On bol v GA na vysetreniach,Pretoze Galanta je tak neschopna nemocnica,ze to nie je mozne.Mamine tam robili testy a anemiu jej neobjavili!!!

Lekar v GA mne osobne do oci povedal,ze je zdrava.O dva dni odpadla,resp.skolabovala a bola prevezena na Kramare.Ked som lekarom priniesla vysledky z GA,boli zhrozeni.Mame chceli robit transfuziu,v tak strasnom stave mala krv...

Ale v GA povedali,vsetko Ok.

ajajaja

ja mam tiez anemiu z nedostatku zeleza,no ked mi to zistili pred par rokmi, a to podotykam stredne tazku, tak som nechcela verit, lebo som sa citila normalne (mozno som bola zvyknuta :D ) ...ste si isty,ze je to kvoli tomu zelezu? lebo anemii je viac typov...ak to zelezo nezabera, tak moze by problem aj v nedostatku medi, kt. robi to zelezo lepsie vstrebatelnym...

User_37597

no to si ma moc nepotesila...on nema absolutne priznaky.neviem ako co mam robit a teraz ked sa o neho zaujma doktorka tak mu nebudem kazat kup si toto a hento...to s tebou som sa bavila ze si z galanty???

Laurina22

robili jej vysetrenia na gynekologii,na neurologii,na hematologii,na internom,lezala na Kramaroch cca tyzden a potom jej nasadili zelezo.

Avska vobec jej to nezabera.