hrozne všetko riešim...

tpch

Prave som ti chcela napisat, ze mas asi OCD, ale vidim, ze o tom vies. Navstiv psychiatra, treba zmenit liecbu. A najdi si psychologa.

slnecnica@

Presne som čakala odpovede typu "nerieš" :D. Ale keby to bolo také jednoduché, tak sem ani nepíšem...

Trochu objasním môj problém. To nie je tak, že by som sa prehnane starala do druhých a pomáhala im. Ale ja riešim všetko, myšlienky, pocity...že sa neustále opakujú...vlastne sa čudujem, že ľudí baví život, že dokážu byť štastní a tak...

Ešte pre ďalšie objasnenie, trpím OCD, takže to bude mať asi s tým súvis, tie večne opakujúce sa a dotierne myšlienky, ktorých sa nedokážem zbaviť :(. Ale lieky mi vôbec nezaberajú...

lost

Alebo ak si uz taka napomocna pre ineho cloveka, ukaz mu len cestu a nevod ho za ruku vecne..

napr.. ma problem vo vztahu, povedz mu co ma robit A POTOM.. sadni si a pozeraj ci to robi spravne :) a ked nerobi, JEHO SMOLA, TY SI SA SNAZILA.. a ked uspeje, viac mu to prida ako keby si to urobila za neho..

cize len ich nakopni, netahaj ich celu cesto..

system

nerobme si srandu chlapi :D ale slnecnica :D co ti na to mame napisat ? Ziadny navod ako sa nestarat a neriesit druhych nieje. jedin zmysluplnu vec co ti tu mozme napisat je : " NERIES ! " :D