Mam najlepsiu kamaratku uz niekolko rokov , presli sme si spolu trapenia, radosti,sklamania z lasok , rozchody, zakladnu skolu, strednu, kopu zazitkov, hadky na zivot a na smrt udobrovania ,,,,len v poslednej dobe sa pozastavujem nad niektorymi jej vykivmi spravania, neviem ci je chyba naoazaj vo mne alebo v jejj ale cele si to zacinam davat za vinu aj sebe ,,aj ked okolie ma nazorr ze chyba nie je vomne ,,, Proste sme kamaratky a mozem povedat ze dobre ,,,len len problem je v tom , ze ked sa po mojom boku objavi nejaky chlap tak sa bud nahneva na mna alebo zacne robit sceny , vzdy ked som mala priatela alebo neajky vztah ,bombardovala ma telefonatmi sms, vzdy vcase ked vedela ze som s priatelom ci sa nestertneme ci nepodjeme von , a ked som povedala ze mozme len akurat som tam a tam s dotycnym zlozila mi tel s tym ze nemusime sa vidiet vobec,ked sme vybehli spolu von a bola v alkoholickom opojeni ked moj dotycny jej nevenoval pozornost alebo sa venoval len mne zacala v alkoolickom osiale mat zachvaty akkeho tupca som si to nabalila , a zakazdym si vynucovala pozornost ked videla ze to neplati na dotycneho tak mi nechvalila vyberr alebo jednodcuhcho vyvoalaa hadku stym ze sa to skoncilo tym ze sme sa nerozrpavali urcity cas a cele okolie oboznamila tym ako mam dalsieho frajera a vykaslaala som sa na nu a pritom pravda bola ina.A vecnee pri vsetkych mojich vztahoch som pocuvala len vycitky , ako sa jej nevenujem a som snim.je pravda ze viac sme boli v kontakte ked som nemala vazny vztah ale je pravda ze ked mate vztah chcete byt so svojou polovickou aj samy a nie chodit vsade v trojke ja on a kamaratka ... mala som par vztahov v mladosti ktore som ukoncila tym ako ma ovplyvnila svojim nazorom ze nie je dost dobry pre mna a tak som dala na nu a vztah ukoncila vtey bola najstastnejsia ,,,Moja kamaratka doteraz nemala vazny vztah a ma 24rokov a po poslednej skusenosti som rozmyslala nad nou a skutocne sa zamyslam nad tym ci je problem v nej alebo vo mne ... boli sme spolu na vikendovom pobyte z ludmi zo strednej skoly ...bavili sme sa , pili, spievali, zabavali , spominali na skolske casy...a samozrejme ze som bola rada ze som sa po rokoch stretla z byvalimi spoluziakmi a kecali sme celee dvva dni , zabavali sa , s byvalym spoluziakom sme prehodili aj nejaku tu pusu a dost sme si mali co povedat cele dva dni, samozrejme s tym ze som kamaratku stale zapajala do debaty , do spomienok , spolocnych zazitkov , a popoludni sme sedeli pri ohniku kde zrazu moja ,,Najlepsia kamaratka"vo vchvilke ticha medzi debatou na medzi vsetkymi spoluziakmi zacala po mne hulakaat ako s prepacenim ,,m na nu , ako sa venujem len jendemu a cely cas som len snim ako toto robim vzdy ako si nabalim vzdy partiu ludi pri seba ked sme vonku,a na nu vzdy ,,,m aka som a uz zacala pouzivat aj hrube vyrazy ,,vsetci zostali v soku co sa deje a ci kamaratka dostala skrat...aj ked v opojeni drinku som mala chut jej nieco povedat ale vedela som ako by sa to skoncilo ,,, tak som bola ticho a vypocula si vsetko co mala na srdci ,,,a boolo chvilku po zabave potom vsetci byvali spoluziaci ma ukludnovali tym ze to bol jej skrat a ma problemy samaa zo sebou nereagovala som a zabava pokracovala dalejj ale nie uz ako predtym ,,len som sa pozastavila nad tym ze toto robi pravidelne, vzdy, za celych tychh uz 10rokov ked vidi pri mne nejakeho chlapa vzdy toto robi ,,, vzdy sapravi scenu a hlavne v opojeni alkoholu ,,, (podotykam byvaly spoluziak sa jej davno na strednej skole pacil )ale nejak smeee sa dostt dali dokopy na stretavke ,,,ale nie je noralne aby totoo robila zakazdym ,,a uz hladam chybu v sebe, vsetci ma ukludnovali tym ze ma problemy sama zo sbeou, ze je to ziarlivost, a pod ale ja uz fakt neviem ,,,hovorime si najlepsie kamratky ale toto nie je o najlepsom kamaratstve ,,,a nie je toto prva prihoda uz sa to stalo niekolko desiatok krat ,,,vela ludi mi povedalo ze toto nie su najlepsie kamratky..to je o zavisti a asi uz aj nenavisti v opojeni alkoholu...je to normalne ???podotykam ked sme boli v partii, na zabave a videla som ze ma muzsku spolocnost, priala som jej aby sa zabavila , este som jej dala nejaku radu ako na to ,,a vzdy som sa tesila a nasla si spolocnost hened inde , ked mala pri sebe napadnika nechala som ich dvoch nech si uziju chvilku samty pre seba, a zabavku som si nasla aj pre seba avzdy som sa tesila ked mala niekoho pri sebe .len zatial ziadny vztah nemala neviem ci je to tym alenbo cim ale uz fakt mi to trosku prerasta cez nervy ,,,neviem co si mam o tommysliset aj cele okolie co soms a ich pytala na nazor sa vyjadruju len tym ez by si mala najst chlapa , zo stretavky ludia sa vyjadruju tym ze nic zle som nerobila a bola som som uplne noralna a venovala sa vsetkym nie len dotycnemu a tato moja kamratka sa takto zachvoala ,,predosli vztah som zacinalaa s tym ze musim mojho vyvoleneho predstavit najlepsiej kamaratke a dalsiejj kamaratke ,,,a tato moja najlepsia sa opialaa a v zachvate zlosti mi zacala nadavat pred nim, zhadzovat ma a vyzadovala si pusinky na rozlucku od dotycneho nakolko na mna sa nahnevala ,,,a potom v okoli rozsiirila ze som pre nu mrrrtva...lebo z party ma siel moj nastavajuci priatel zaniest domov k mojim rodicom ako im slubil a ja som nezostala s nou ,,,je toto podla vas noralne a opakuje sa to pravidelne ,,uz v posledejj dobe ani nevyhladavam jej spolocnostt aj ked som bez priatela alebo aj ked je niekto pri mne neviem ci uz je chyba vo mne alebo v nej alebo neiekde v strede ?????????????????????
Najlepsia kamaratka?
a nie je nahodou do teba? ak nie je lesba,tak moze byt bi,ved na tom nic nie je,hlavne,ak by ti nerobila zle,ona proste na teba ziarli to je evidentne,hlavne sa nevin neber za nu zodpovednost,ona je dospela a ty nie si jej mama,ale ani kamaratstvom by som to nenazvala,lebo kamaratky si praju len to najlepsie,ona je chuda este nezrele nestastne deco no...sceny robi hlavne vtedy ak mas niekoho pri sebe a to z dovodu,ze sa boji,ze o teba pride,tak si to myslim ja,ale ta zavist a ziarlivost ju pekne opantava
tak ak ti ju pride luto, tak to je zaujimava situacia.. len aby si za par rokov nepisala "za dobrotu na zobrotu plati" :)
ono ludia su zaujimavy a niekedy si dokazu velmi zaujimavo vynutit sucit.. nehovorim (kedze ju nepoznam) ze ta tvoja kamoska do tejto skupiny bezprostredne zapada... no ludia su pestri :) a niekedy ani nevies kto je co a co je kto, aj po desatroci kamaratenia sa...
ano ano gallardo je krasne :)
nie nie ,,, niekde som videla visiet obraz so zltym lamborghiny gallardo tak nejak mi to utkvelo ,,celkom pekne auticko ,,)))no to mi uz vela znamych povedalo ,,,dokonca aj vestica ,,, ))) s tym ze zavidii vsetky moje vystupy hore alebo ze v niecom sa mi darii inak ako jej ,,, co ma pri nej drzi ,,, ? neviem ani sama vzdy mito tak pride luto nakoniec sa ja zdam ta ze som spravila chybu a ked sa mi horko tazko osrpavedlnii alebo si tov vysvetlime tak povviem ze ok som dost naivnaa v tomto ,,, ajj to mi uz vela ludi povedalo ze by som mala byt tvrdsia ,, a muza dohazdovala a nie razz uz niekolko krat a bud to nechcela ona alebo druha strana vycuvala alebo sa nejak nikdy neprislo na vztahh len tak nezavezne ani to neivem preco ved je inak celkom fajn aj clekom pekna baba to fakt nepochopim ,,niekto hovoriii ze je svojska alebo neviem ako to povedat ale mne sa zda pohode az na tie vystupy ,,)))
asi ma rada lambo... :D...dufam ze gallardo :)