od kedy brigadujem t.j. mesiac a pol vo vyrobnej hale mavam krce v nohach ked zaaspim. U mna bolo normalne ze som sem-tam mala krce v lytkach, ale toto nie su lytka, vykruti mi prsty a mam pocit akoby sa mi trhali svaly od kosti, neskutocne boleste, prvy tyzden som to mavala kazdu noc a teraz po nejakych dvoch tyzdnoch zase a este horsie, dve hodiny som kvolitomu v noci nespala a len sa zvijala bolestami, ked som len trochu pohla nohou, krc zosilnel a bolel omnoho viac. Vybrala som cely pripravok stop krcom a teraz beriem magnex. Neviem ci s tym moze suvisiet aj to, ze mam teraz dost psychickych problemov alebo je to cisto tym, ze mi chybaju nejake latky alebo co.. K lekarovi teraz nemam kedy ist, este aspon najblizsie tri tyzdne.
silne krce v nohach
zdravim chcem poradit manzel sa dnes rano zobudil v hroznych krcoch v lytku nesmierna bolest a cely den ma bolesti najhorsie je ked dlhsie posedi tak ta noha nesmierne boli a ma problem chodit a navyse mam pocit ze v mieste kde mal krc ma opuch a ma hrozne tvrde lytko.poradte ako mu pomoc aby sa mu ulavilo nieje to nebezpecne?dakujem za rady.
by som povedala ako RNG ze ti chyba asi DRASLIK...
skus si kupovat aj BANANY-tie obsahuju draslik...zjec aspon jeden banan denne-zrely...
ja užívam tablety magnézium 250mg 2x1,
pomáha mi to
skus si kupit tablety "ascorutin" v baleni mas 50kusov a nestoji to ani 2ecka. ja to beriem kazde rano a pomaha mi to
tak som bola na pohotovosti nakoniec, lebo v takmto stave som do roboty nebola schopna ist a napisal mi guajacuran a nejaky zahadny miesany prasok, ktory robia len v jednej lekarni v okoli a kam sa nedostaem, je to nejaky chinin, neviete nieco o tom na co to je a co to je? vdaka
dakujem za rady. Tetaniu mi diagnostikovali ked som mala asi trinast, co uz je poriadne davno,ale ked som vyrastla z puberty, nemala som uz vobec ziadne problemy. Po nastupe na vysku, hlavne stresy, zmena prostredia som zacala byvat chora, objavili sa krcove zily a teraz toto... mam upravenu stravu, solim uplne minimalne, vacsinou jem zeleninu a ovocie, doma dopestovane, niekedy maso a nic nedosalam, z peciva ma bolieva zaludok, ale celiakiu nemam, cestoviny minimalne....takze mi moze aj sol chybat?
a maruska, mne tie prsy vytaca dohora a ja sa nemozem ani pohnut, skusala som to, lebo som mavala tie krce v lytkach a chodidlach a to sa dalo v pohode zvladat ze som narovnala nohu, ale teraz ani pohnut, nic, od kolien dolu uplne paralyzovana
Loverka skús prírodnú zmes mimerálov a stopových prvkov.
NATURE-MIN (180 tbl)
Zloženie: vápnik, fosfor, jód, železo, horčík, mangán, meď, zinok, selén, chróm, vanád, molybdén - minerálov získaných z prírodných minerálnych usadenín morského dna (v chelátovej forme).
Minerály si telo nevie vyrobiť a vzhľadom na znižovanie zásob minerálnych látok v pôde sa stáva ich doplňovanie formou potravinových doplnkov do organizmu nevyhnutnosťou.
Sú vo vyváženom pomere, takže zabezpečuje väčšinu miner. látok, ktoré sú vlastné ľudskému telu.
Využívame nové biologicky dostupnejšie formy minerálov na dosiahnutie ich max. absorpcie.
Funkcie miner. látok: niektoré pre stavbu kostí, zubov, iné sa nachádzajú vo forme rozpustných solí, ktoré napomáhajú regulácii zloženia telesných tekutín a buniek. Miner. látky pracujú s množstvom enzýmov a proteínov, ktoré sú nevyhnutné pre uvoľňovanie a využitie energie.
Účinky : pomáha pri osteoporóze,
Pri zlomeninách (u našich klientov prebiehala liečba o 1/3 rýchlejšie),
Môže pomôcť pri problémoch s vlasmi (vypadávanie ...).
Prevencia osteoporózy v menopauze.
Účinný pri kŕčoch v lytkách a stehnách
Pomáha pri tŕpnutí končatín, úst / tetania/
Dávkovanie: 4-6 tbl. denne (v troch dávkach, s jedlom, aby sa vstrebali spolu s inými zložkami potravy) Ako prevencia 2 tbl. denne.www.aloepriroda.com
ta sol sa vola Maruska-v modrom igelitovom obale...a pri krci si ulavis aj tym,ze prsty na nohach tlacis smerom k sebe hore a nie -dole
Mas tetaniu, nedostatok mineralov, najma draslika. ktory sa z tela dostava aj potom. Zozen si sol so znizenym ovbsahom sodika(nahradeny je draslikom) a v tych horucavach viac sol s touto solou.