Som tehotná som s tým istá no frajerova mamka je hrozna povedala ze mazobere na potrat co ja nedovolim! nezabije moje dieta! povedala ze nemozme mat dieta len ked ona povie jeto hrozne :( co mam robit?:( dieta si chcem nechat !
Som tehotna!
Agy: dakujem velmi pekne ! jemi to luto ze nemozes mat dieta!presne tieto iste vety som povedala ne kazdym sa podari ! mozno inokedy sa uz nepodari ked budem chciet ! takze jaosm rada sme radi s priatelom!ale tak snou sa oplyvnit nedam radsej ju nebudem chciet vidiet nikdy"!
elsa kimino: dakujem vlemi pekne !...budem silna svoje dieta nedam:) len strasne stymtoje zla! nici mi stym zivot bojim sa casom aj vztah ale dufam nie!:(
smutnaboji svokry to su problemi ak mas niekde kamosku alebo niekoho komu doveruje s odisla by som a nestykala by som sa zo svokrov do porodu alebo presvec priatela nechapem ako moze byt taka hrozna zena na svete a radit ti a dokonca mozno aj prinutit aby si si dala zobrat babo nedovol to pretoze ras by to lutovala aj ona !!!
smutnaboji či tyshka? obmedz stretnutia z budúcou svokrou nepočúvaj ju je to len tvoje rozhodnutie nie si už sopľavé decko...skôr sa o tom rozprávaj zo svojou rodinou a priateľom
Smutnaboji- moja milá za nič na svete sa nenechaj ovplyvniť. Ak ty to dieťa chceš, nikto ťa nemôže donútiť. Môj názor je, že keď sa už raz dieťa podarí splodiť treba to prijať a zmeniť svoje ostatné plány. Je to boží dar - dieťa. Ja som vlastné deti nikdy nemala, som neplodná. Držím palce, bude s teba výborná mama, zo svokry si nič nerob, pozri si film Červené víno, ak bude na teba hnusná odsťahujte sa na iný koniec republiky, lebo svokry vedia byť aj hnusné a rozvrátiť fungujúce vzťahy. Nedaj sa. Držím palce. Prajem ti nech máš veľa sily a guráže bojovať...
dakujem velmi pekne! neoplyvni ma urcite! milujem deti!" mala som vplane mat mali sme v plane mat mozno neskor ale stalo sa! zabijat by som nedokazala!
vsetko sa da! a vieme! nejsom typ baby ktora nevie sa oseba starat mam sestru bola som este mlada ked bola soms a onu vela starala skoro aj viac nez moja mama aby maminka mohla robit a robit co ma! varit taktiez viem mame velky dom! a staram sa oto taktiez vacsinou len ja ! takze ja problemy take nemam! matke som sice nepovedala ze co povedala ale nepekne odnej! ze chce zabijat neviem jak si to myslela ze ja to necham ?:-O...ale mam nervy! a ideme na vylet teraz takze 6dni bez nich aspon tak!ne tuto mám len neprihlasila som sa vtedy
Samozrejme ze si ho nechaj, nezabijaj svoje vlastne dieta. Nenechaj sa nou ovplyvnit -je to tvoj zivot a teba by to raz mohlo velmi mrziet. Skus jej nejako vstupit do svedomia - nech si uvedomi ze potrat je vlastne obycajna vrazda.
skus jej ukazat napriklad toto - svedectvo byvaleho riaditela najvacsej potratovej kliniky-hovori o tom co to potrat vlastne je. www.youtube.com www.youtube.com www.youtube.com -ma to tri casti.stoji za to si to pozriet.
proste mam nad 18! a sa hovori vtedy uz bere naseba svoje povvinosti ! no stalo sa a berem antikoncepciu neviem jak sa to stalo no stalo sa! my sme stastny aj sme boli nevadi ze mozno troska skorej podla planov! ale proste zivot nedam prec! je tiez rad ze som! ne neni a prave oto ide! ze strasne ma to dotklo!
a co ta ona ma co brat na potrat !!! to kde sme ?? je ona tvoja matka ? priatel to ako bere ?? .... mozno si mlada,ale ak to chces,nie je co riesit....