Najdem skutocnu lasku?

Príspevok v téme: Najdem skutocnu lasku?
sima554

Mam jeden problem...ktory mi casto sposobuje smutok...mam 22 rokov..a este som nenazila skutocnu lasku...studujem na vysokej skole, praxujem, ovladam cudzie jazyky, pochadzam z lepsie situovanej rodiny tak mozem cestovat po svete..dobre vyzeram...ale nikdy som nezila skutocny vztah...byt s niekym, moct sa na neho spomenut, mat niekoho doma..zaspavat pri niekom...mala som par niekolko mesacnych vztahov..ale vzdy to bolo skor o sexe, alebo som zistila ze je zenaty, alebo po par tyzdnoch som citila ze toto nie je ON....som z toho smutna...vsetky moje kamaratky maju priatelov, niektore su zasnubene, jedna tehotna...a ja stale nic..chcem s niekym planovat buducnost...chcem mat niekoho komu sa zdoverovat, s kym sa tesit zo zivota....co robim zle ze nie a nie niekoho takeho stretnut?...stale sa utesujem tym ze mam estelen 22...ale naozaj strasne tuzim po laske...

kafe

sima, potrebuješ chlapa, aby si si mohla plánovať budúcnosť, mala sa komu zdôverovať a tešiť sa. Ale to neni snom chlapa - počúvať čo všetko žena zažila, prispôsobovať sa plánom (možno sa mýlim ale zdá sa mi, že chlapi veľa neplánujú). Čo asi chlap hľadá u ženy? Jemnosť, estetično (krásu nie masku), pohodu.. veď nech ti to chlapci radšej napíšu sami. Ani pipka čo na chlapovi vysí, ani príliš samostatná žena neni ono. Asi potrebuješ trochu zjemniť, znežnieť aby si nepôsobila ako chlap (nemám na mysli výzor).

doubledog

ten tvoj kamos ti dobre povedal.

muzi chcu zenu, u ktorej maju pocit, ze ich na nieco potrebuje.

a ty ten pocit u nich asi nevyvolavas.

Genesis

mna osobne toto na zenach odpudzuje ako na sex v poho ale na vztah urcite ee -sebavedome zeny co chcu nieco dosiahnut, buduju si buducnost, karieru :)

neviem ako inym ale mne zit s takou zenou by pripadalo ako zit s chlapom :)

sima554

mne fakt pripada ze take tie sede mysky si najdu priatela viac ako sebavedome zeny co chcu nieco dosiahnut, buduju si buducnost, karieru, dbaju o seba....raz mi jeden muz povedal ze budim dojem akoby som chlapa vobec nepotrebovala...a ze to skor odpudzuje...ale tak co chcu muzi...samostatnu zenu alebo nejaku pipku co je na nom zavesena od rana do vecera?

sima554

dakujem za vase rady...ja sa snazim si uzivat zivot sama, mam konicky, priatelov, mozem vlastne povedat ze ja mam vsetko...okrem jedineho..niekoho s kym by som to mohla zdielat...

M74

Ja keď som mal 22 bol som na tom ešte horšie, nemal som vôbec žiadny vzťah, dokonca ani sex. Potom som sa ale dostal na medický internát, kde bolo príležitostí na zoznámenie neúrekom aj pre nespoločenského tvora ako ja. Zrazu som mal niekoľko kamarátok a s jednou to už bolo skoro na spadnutie. Ale potom som sa ocitol na jednej chate a tam som stretol tú pravú, behom pár hodín sme sa dali dokopy a sme spolu už 14 rokov.

kafe

"co robim zle ze nie a nie niekoho takeho stretnut?" možno potrebuješ k vzťahu len dozrieť a to veru aktívnym hľadaním, snažením sa či chcením nedosiahneš. Jednoducho ver tomu, že ANO nájdeš svoju lásku, samotu využi na spoznávanie seba samej, pracuj na tom, aby si bola skvelá partnerka a hlavne sa nauč tešiť zo života aj bez partnera. Byť nezávislá, nečakať že druhý ťa urobí šťastnou, že zrazu vo dvojici budete mať stále nejaký program.. je smutné vidieť baby, ktoré na svojom partnerovi visia ako balvan a nie su schopné samostatne fungovať. Parazitujú.
Si skvelé dievča, buď si vedomá svojich kvalít, zdokonaľuj sa, nauč sa byť samostatná a Vychutnávaj si život UŽ TERAZ.

Genesis

Ziaden stres :) s tym co mas a vzhľadom na tvoj vek je vysoko pravdepodobne ze este tych lasok budes mat hoodne vela :)

corinna

jedine s kym zaspavam a na koho si spominam je moj pes :D

:D:D:D:D:D:D:D:D som sa zasmiala teda. asi preto lebo je to aj moj pripad :DDDDDDDD

lost

"vsetky moje kamaratky maju priatelov"

to je irelevantne :)
ved nemas tusenie ci maju uspesny alebo neuspesny vztah, a cisto to ze maj uvztah je teda uplne jedno :)
(aj ked navonok ukazuju ze su OK, ktovie ci to tak je) mozno su mozno nie su, resp. iste niektori su :D ale ....

tak ano , mas LEN 22.. to zas nie je tak vela. pred cca 50 rokmi to "by bolo" vela.. ale dnes nie je, kedze je "ina doba"

napr ja mam tiez 22 a este som nezazil lasku a nie to este skutocnu :D

jedine s kym zaspavam a na koho si spominam je moj pes :D

a asi viem kde je chyba

"co robim zle ze nie a nie niekoho takeho stretnut?"

toto je otazka za milion...
niekto by povedal ze "nechaj to na osud" a niekto zas "musis viac hladat, aktivne" a niekto ze "aktivne hladanie vedie ku skoremu koncu"

ja teda neviem, ale zo "simulacii" a teorii (pozorovanie okolia) si skor myslim ze kto nehlada, toho si to najde :) resp, mozno je ten tvoj pravy niekde skovany a zivot ti podsuva len malicke hinty.. velmi nenapadne a je uz len na tebe ci sa ich chytis alebo nie..

ale tak, mozes si dat inzerat na azet a mozno 1. 2. 3. clovek bude ten pravy :) to su zas tie variacie... a mozno rano nahodou natrafis na praveho.. variacie.. nepredvidavost.. horsie ako v sportke... preto otazka za milion :)

ale mala by si si davat pozor na to ze lasku sa zrejme neda velmi nanutit.. respektive je to taka dvojsecna zbran.. hladat niekoho len preto aby tam ta laska bola , alebo byt ktovie dokedy hladny :/

ehm, no neviem, ale good luck ...:)