Ma niekto tuto chorobu?
Moje symptomy: bolest lavej oblicky, epizoda mocenia krvi, zvacsene a obcas bolave uzliny, unava, pocit slabosti, cervene hrdlo a skriabanie v hrdle.
IgA Nefropatia
atb nezabera na plno bakterii, candidu ani plesne,L-formy ani mykoplazmy, prave naopak ich podpori potlacenim probiotik.
Na zaplesnene telo treba brat najma oreganovy olej, ,tolko, aby davka ucinnej latky v nom, carvacrolu bola 3 x 200 mg.
A samozrejme treba brat probiotika, ktore ti atb. znicili.
Inac zabudol som spomenut antiviralne, lebo aj nizka viralna imunita moze sposobit premnozenie nasich vlastnych virusov, ktorych nosime v tele niekolko cely zivot. Pozrite cez Google.sk pod rng herpes, kde som uviedol plno antiviralnych. Pridam este novsie, monolaurin, citral a Sangre de Grado. Zase neviem, ktore na ktory virus zaberu, ked ich vyskusas niekolko, najdes taky co zabera.Mne najviac bral chaparal a chaga dosial.Mnohym berie dlhodobo brane aloe vera, ktore je aj znacne hojive.
Dokonca aj niektore cukry ako xylitol a D-manoza pomahaju splachnut infekcie z ladvin, najme streptokokove.
rng - ano mam strach, ale co v pripade, ked nevedia z coho to je, ked je moc sterilny? ze bakterie tam nenajdu, len leukocyty,hnis, krv, erytrocyty, stale dookola :( darmo vyberiem xy antibitik, leukocyty v krvi v norme
Je hromada rozlicnych nakaz, co utocia aj na hrdlo,, aj na ladviny. Treba sa branit a nie uspokojit, ze je to chronicke len pre to, ze tvoj lekar este nenasiel, co to sposobuje.
Su aj protizapalove aj hromada antimikrobialnych a to vsetko neskodne potravinove doplnky, tj mozes bez obav vyskusat viacero, aj naraz a tak naslepo trafit na nakazu, co ti tie zapaly sposobuje. Odporucam z antimikrobilalnych najma roztok citricidalu, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, Sangre de Grado, graviolu, samento, collostrum v davkach aspon 2 x tolko, co odporuca vyrobca.
Inac budete coskoro potrebovat nove ladviny....
Je to hruba nezopdpovednost od lekara, ked to necha takto ist mesiace.
mna zvykne boliet prava, krv v moci mam stale, aj hnis, nevedia z coho, biopsiu mi nerobili, unavu mam desnu, krv mam ok, tento stav už roky, mam stanoveny chronicky zapal obliciek podla urologicky, este ma caka izotopia
hrdlo s tým suvisiet nemusi, iba ak by si mala zahnisane mandle, tak mozu mat vplyv na oblicky