Moj priatel je strasne zo mna nervozny aj ked nic neurobim vybija si na mne zlost nadava mi do kur... pic... atd sto-krat som mu vravela nech s tym prestane ze ja mu nenadavam kazdy mi hovori ze sa mam rozist a vravi ked si kupime vlastny byt tak ma dobyje newiem co mam robit milujem ho strasne viem ze aj on mna ani sa odomna nepohne kvoly nemu som stratila skoro vsetkych kamaratou :(((
Strasne ma to ponizuje :((
on ta nemoze mat rad ked ti tak nadava, je s tebou preto ze mu trpis jeho nalady a ziadna normalna zena by s nim nebola
sorry za pravopis, rozculila si ma...opravujem....,,obhajovat,, , ,,bud,,.
sa spamatas az ti prvu vrazi.
ty si hlupa krava ze si zamilovana do takeho muza a nevies si zlozit ruzove okuliare z oci! tak si dalej trp ti enadavky a neskor aj bitky ked od neho nechces odist
neopustaj ho, nevzdavaj sa ho... naivnym sliepkam ako ty patri riadna nakladacka, bude ta mlatit, nadavat ti, vynucovat si sex, pride nechcene tehotenstvo ktore budes obahojovat tym ze ho to urcite zmeni, zhnusis sa mu, bude ta tasat este viac, zacne chlastat, dieta but tiez zacne mlatit alebo bude iba nemym svedkom toho ako tatko bije mamku, nadava,vyhraza sa...
a nam normalnym aspon ostanu fajn chlapi:)