Sloboda zvierat

Príspevok v téme: Sloboda zvierat
smajliQa

ahoj,,, vie mi niekto poradit???
pisala som uz dva maily na slobodu zvierat, nikto mi neodpisuje, a ked som tam volala, povedali, ze prave nemaju cas, ze mam napisat mail. to co je ,??? ach..

moj sused mal doma 8 psov, uz ma len 6 lebo dva zomreli od hladu, neviete si rpedstavit ake je to hrozne pocut tych psikov plakat.
ja uz ich nevladzem krmit ... sem tam im nieco hodim, ved ich je predsa 6, a ja mam tiez svojich dvoch psikov,...
ved to sa neda.. a najhorsie, ze sa zacinaju bit, lebo su hladne.. a ta najstarsia ich tak bije a a kuse, ze pminule malo to najmensie steniatko celu krvavu hlavu, a osleplo na jedno oko. potrebujem tych psikov dat do utulku, vie mi niekto poradit,? prosim!!!

nenavidim takych ludi!!!!!

vevericka

zlatko tusim nepozeras tv,,ved cca tyzden je kauza bratislavky utulok a ich vedenie ma na krku vysetrovanie..momentalne urcite teba riesit nebudu..su vysetrovani z tyrania a to si hovoria utulok pre zvierata..zopsulo sa vedenie a cele to tam pokafrali..a ich samotni zamestanci to zverejnili..

lost

whhoooaaaaa faaaak shhhht :D

ze mesiac :D

ja viem ze zeny su trpezlive, ale az takto ? :D

uplne seriozne, ak by mi neodpovedali do extremne maximalne 5 dni, uz by som im klopal na dvere osobne, nech su hoci aj na druhej strane malej republiky :))

ale mesiac.. to uz je .. to je uz ani nie ze silna kava, to je uz surova kava bez vody :D

smajliQa

lost cca mesiac ...
napisala som teraz na RVS
odpisali mi, ze to presetria, tak som im napisala, ze by som bola rada oboznamena so setrenim, teda ako to vsetko pokracuje. na to mi uz neodpisali, tak neviem :D radsej nechcem vediet preco som nedostala odpoved...
no povedala som, maju tri dni na to, aby mi dali vediet ako to pokracuje, inak volam JOJKU.

smajliQa

dostala som dalsie cislo. na pani doktorku moravkovu, ktora sa zaobera tiranimi psikmi... niekto to dvihol a povedal mi ze pani doktorka nie je pritomna a mam im napisat email :DD:D:D:D:D

neni vam to smiesne? idem ho napisat...

smajliQa

uz mi dosla odpoved :D:D:D:D
mam napisat na regionalnu a veterinarnu spravu v ... bla bla bla :D:D:D:D:
nie je vam to smiesne ked to tu takto vypisujem??? :D ja asi umrem

smajliQa

volam.. volam,, stale nic, tak skusam ostatne utulky okolo BA. KS( karantenna stanica malacky)
jediny clovek, ktory sa mi snazi pomoct, meno si nepamatam, povedala mi, ze mam napisat staznost na veterinarnu stanicu ci kam to.. proste iba ma posuvaju dalej a dalej, nikto to nechce riesit.. tak som tam napisala mail. uvidim co teraz...