ahojte..mam 174cm a doteraz som bola so svojou vyskou vzdy spokojna. nikdy som nemala ani vaznejsi problem v posteli, no mam noveho priatela, ktory meria 176cm...co je sice podla mna akurat, ale..predo mnou mal nizku babu. viem, ze sa mu take pacia a v poslednej dobe pocuvam zo vsetkych stran a snad od vsetkych chlapov o tom, ako sa im pacia male baby a ake su sikovne v posteli...su snad fakt lepsie ako my vysoke? mam pocit, ze ak mali kedysi komplexy zo svojej vysky nizke baby, teraz to budu vysoke...:/ ako som sa dopocula, zirafy..chlapi???je rozdiel pri milovani, ked mate vysoku a nizku babu? s ktorou je to lepsie?
Mala vrtka?
S mensim dievcatom je to fakt lepsie.su aj obratnejsie.moj nazor.s malou dievcinou je sex lepsi ale kazdemu sa paci nieco ine
Pust to z hlavy. Predsa si pre to neodseknes nohy... :)
ja som tak isto vysoká a nikto sa nikdy nesťažoval :) práveže som vrtká i tak :D:D možno tí chlapi, čo to hovoria, tak zrovna mali dobrú milenku nízku babu. ja z toho komplex určite mať nikdy nebudem :)!
neviem v com moze byt rozdiel,sak vaginy mame skoro vsetky rovnake :DDD aj ja som vysoka a mojmu priatelovi,ako aj nejakej byvalej laske sa vzdy pacili moje zevraj pekne dlhe stihle nozicky :DDD ....podla mna je to len taka "rimovacka" :DDD