Je možné otehotnieť aj inak? Myslím, orálnym sexom. Keď som "to" zjedla a náhodou pôjdem potom na malú. Pýtam sa naozaj. Myslím to vážne. Dakujem
Da sa otehotniet aj oralnym sexom?
Jasne ze ano a mozes aj od vibratora otehotniet.
To by bola fakt priebojná cieľavedomá všemocná spermia.
fetacka ty si fakt sfetovana.....
ahojte chcela by som sa opytat ..s priatelom som mala oralny sex ja som mu to robila ustami...ale neuroboil sa len mal tu kvapku tuhy co byva pred TYm..potom sem sa urcity dlhsi cas bozkavali a potom ma on robil ustami..je mozne ze by spermie prezili z jeho penisu do mojich ust a potom ked sme sa bozkavali ze by sa potom dostali do mojej posvy a ze mozem byt tehotna?...dakujem za radu prosim seriozne
Rozumná odpoveď tu už padla, tak som nepovažovala za dôležité túto odpoveď opakovať. Myslím si, že otázka bola smerovaná skôr hypoteticky ako prakticky, preto sa nad tým nepozastavujem, že by 11 ročné dievča chcelo robiť orálny sex. A aj keby to chcela robiť tak nikoho z vás nemusí zaujímať prečo to chce robiť a koľko má pri tom rokov. Jednoducho položila otázku, ktorá ju trápila a chcela na ňu rozumnú odpoveď. Nevidím na tom nič zlé, keď sa niekto chce o niečom informovať.
Minet,
dufam,ze ako moderna matka kupujes svojej skolopovinnej dcere HAK a synovi prezervativy :DDD
treba si kupit v lekarni tehotensky test...pre istotu. je to spolahlivé a netreba sa báť
mam otazku.aka je pravdepodobnost otehotnenia prenesenim spermii z oralu do vaginy (prstovanim).sliny aj sperma su predsa zasadite.
lenka321: a co priatel nechce aby si otehotnela?
minet-ale ani ty si jej neodpovedala,len si nas tu zvozila,ze si robime zarty,tak nech sa paci,som zvedava na tvoje vyvsetlenie..:-)
minet sama uznavas, ze tuto otazku polozilo dieta a ty si myslis ze je normalne aby deti robili oralny sex??