aky epilator??20pinziet??alebo 40???

Príspevok v téme: aky epilator??20pinziet??alebo 40???
BBella

ktory je lepsie???pisu,ze bezny pocet pinziet pri epilatoroch je 20 a je pre zaciatocnicky...a viac pinziet pre tie co su v tomto uz zabehane...???je lepsie si kupit so 40timi???rychlejsie ich vytrha a tym by to malo boliet menej...alebo nie???citala som ze pri 20tich pinzetach pomalsie vytrhava strojcek chlpky a tym to menej boli...no mne sa to nezda...

hmmmmmmmmmmm

podla mna to nie je tym,ze 20 pinziet pomalsie vytrhava a preto menej boli,ale je rozdiel ked ti trha naraz 20 a naraz 40 chlpkov, plocha bolesti je vacsia pri 40...co sa tyka rychlosti na oboch typoch si predsa mozes nastavit rychlost.teda moj zaver, 40 bude bolet viac,ale je to iny pocit bolesti, mne sa zda skor take skriabanie ako trhanie:-(,ale zas ato mas o polovicu rychlejsie:-)mala som stary braun teraz mam novy philips.samozrejme kazdy inak toleruje bolest, ja mam velmi nizsky prah, netolerujem ani najmensiu...

Janka222

moc sa teda nevyznam,ale cim viac pinziet tym lepsie.ja mam teraz tiez len daky, co ma malo pinziet. (neviem kolko) a neni to najlepsie