Ahojte, po celom tele mám materské znamienka vypukle aj menej vypukle. Na hlave mam jedno obrovské (ako hrach). Chcela by som vediet nejaký kontakt na chirurgiu kde by mi operačne odstranili znamienka, bojim sa že sa mi niektoré "skazí" tak chcem tomu prejsť. Plus by som chcela aj cenu vedieť. Dakujem pekne:-)
materske znamienka
A ty máš nejaké znamienko zapálené?To mi ani nehovor!
Presne ako mandle.
Samko- ak si sa mňa pýtal PREČO...tak preto,že ak ti ho vyberú v lete,alebo v máji,to už je dosť neskoro.Aj okolie je citlivé a UV žiarenie by mohlo narobiť galibu...
didi,neviem ako si myslela to dorastanie znamienok,ale znamienko,keď sa vyberie na jeho mieste ostane len jazva,nič tam nedorastie.Odporúčam len operačné riešenie nie laser...
didi nedavaj si to laserom nie je to bezpecne lebo ti to odstrania len z povrchu :(
ja som mala jedno vypukle a jedno skor nevypukle...hoci da sa povedat,ze obojake,kombinovane,ale viac nevypukle. a neplatila som nic ani za jedno,no bolo to pred 3 rokmi. nie som z BA.
Kolegyne,ktoré boli takéto znamienka vyberat,a mali ich rozne,na chrbte,na bruchu,neplatili nič.
Jéj to vážne, to by bolo super lebo ich mám asi kilo, asi by som sa nedoplatila. A máš to overené?
Pokial je to znamienko vypuklé,tak ako píšeš,tak vtedy sa neplatí nič.Vyberú ti to zo zdravotných dovodov.