má toto budúcnosť? váš názor ...

Príspevok v téme: má toto budúcnosť? váš názor ...
aboutfuture

Ahojte... potrebujem poradiť. Som s priateľom už zopár rokov, spoznali sme sa pred 5 rokmi a hneď sme si padli do oka. naše povahy sa jednoducho "našli". Veľmi sme si sadli. Odvtedy už ubehlo veľa času, znášali sme aj veľa zlého zo strany príbuzných, ktorí boli proti nám. No vydržali sme. Časom sme sa ale dostali na vysoké školy od seba vzdialené asi 400 km. Iný kraj, iné mravy a mám pocit, že priateľ, ktorý bol milý, nežný, tichý, hanblivý je teraz niekto úplné iný. On tvrdí že to nie je pravda, že vždy je rovnaký aký bol a že s ním všetci súhlasia. Tak teraz premýšľam, či si to len namýšľam, ale skúsenosti mi vravia opak...Také pocity vo mne vyvolalo jeho správanie v konkrétnych situáciách. Napr. Sex.život máme totálne chudobný, napriek tomu predtým bol úplne iný. Čoraz viac priateliek na fb má také, čo mi na prvý pohľad prídu strašne lacné. zverejňujú si tam takmer erotické fotky. Každú noc zaspávam sama, on príde neskôr kým si nepopozerá všetky fotky žien, vrátane konverzácie s nimi. Dnes som dokonca našla konverzáciu s jednou ako písal že sa mu tá žena páči, má neskutočne nádherné fotky...a žeby mal o ňu záujem, ale "ESTE" je so mnou (teda, pokiaľ by to bola normálna kamoška, spolužiačka nevadilo by mi to, lenže tie ženy, čo má v priateľoch sú na prvý pohľad strašne lacné, až mám pocit, že práve preto na mňa kašle, pretože ja som tichá, krehká,...) máme 23r. a mám pocit, že sa mu strašne zmenili priority... kedysi si ma strašne vážil, že som iná než ostatné a teraz pre tieto vlastnosti ma zanedbáva lebo sa so mnou nudí :( ... minule na konverzáciu na tému "vysokoskolske prostitutky" povedal že to nie je nič zlé, je to normálna potreba a ešte k tomu si aj baba zarobí. No mňa to neskutočne odrovnalo ako sa teraz správa, ako sa zmenil, aký má postoj k istým veciam. A jemu by ani nerobillo problém nájsť si také dievča, ak by sa už raz rozhodlo s prostitúciou skoncovať. Veď niekedy bol úplne iný, slušný, dokonca si počkal na náš prvý sex vyše roka aj niečo. Teraz to je už však strašné... a rozmýšľam či je to len dočasné, alebo už sa nezmení a západ (BA) ho zmenil, teda partia....

Je mi z toho zle, lebo to bol dokonalý inteligentný chlapec, ktorý sa správal ukážkovo, nepil, nefajčil, ... :(

aboutfuture

vraj nepodviedol, to sa dušoval, že nikdy ma nepodviedol odkedy sme spolu. Ale podľa správania mu už neverím, kedysi by som ale verila, no dnes už nie... A on mi ide tvrdiť, že sa mu priority nezmenili, tak nech sa nehnevá .... :-(

smajliQa

ja rozmyslam, ci ta uz nepodviedol...
prepac, ale ak sa vybavuje so stetkami a vypisuje s nimi, a nepotrebuje mat s tebou sex, tak bud po nom tuzi s nejakou inou alebo ho uz ma...

skonci to skor,,,ako bude neskoro, ved, ty sama vidis ze to nikam nevedie...

aboutfuture

ahojte. ďakujem za vaše príspevky. veľmi si to vážim, že ste obetovali kúsok času na to, aby ste mi odpísali a poradili na môj "problém".

viete, najhoršie na tom je, že sa teraz pri ňom cítim strašne menejcenná, akoby som už nemala žiadnu hodnotu, pre ktorú by si ma vážil. Nehovorím, že som dokonalá, ja mám tiež kopec svojich chýb, ale aj tak mi to dáva okato najavo, že sa už so mnou nudí, že ho nebavím a pod. Na jednej strane sa síce snaží, ideme aspoň raz za deň niekde von, pretože sme sa minule preto pohádali, že stále len na fb sedí, vypisuje a spolu nerobíme absolútne nič. Ale ja mám pocit, že je to len zlatá klietka pre horšie časy - t.j. hneď akonáhle by našiel lepšiu, inú, dal by mi košom. Zrejme chce niečo nové (keďže som jeho prvá po všetkých stránkach), šťavnatejšie a pod. Popravde, raz sme sa už bavili aj na tému nášho sex.života a povedal mi, že pár krát to už robil i na silu. Vraj vôbec nie som aktívna (i keď to fakt nie je pravda, vždy sa snažím, nie som ako drevo, čo len leží a roztiahne nohy s prepáčením) - lenže jemu to akoby nestačilo :( .. to, čo mi on povedal, raz, čo by sa mu páčilo je až za hranicou mojej hrdosti a možností.

Myslím, žeby bol spokojnejší so ženou, ktorá sa bude v posteli hrať na na úplnú štetku, bez kúska nehy, citu ...

A vlastne, od začiatku vzťahu sme normálne milovanie s prejavmi citov ešte nemali. Vždy to bol len viac-menej živočíšny sex, akurát, že predtým častejšie, no teraz už vôbec. (napr. prišla som za ním na západ po 2 mesiacoch sme sa nevideli, prvý deň sme mali sex ale odvtedy - 2 týždne - už nič, ani len zmienka). Mám pocit, že to robí už len vtedy, ak to veľmi potrebuje, kedy mu postačím aj taká aká som .... Rozmýšľam, čo urobí, ak by som mu povedala "nie", keď to bude opäť chcieť....

lenka657

no nema to asi budúcnosť .. skús sa s ním o tom pozhovárať a možno si uvedomí , že ťa nechce stratiť ale ked nie tak to fakt nema buducnosť . Radcej uz hladaj praveho princa

smajliQa

uuuuplna ukazka toho, ak sa niekto odstahuje z vychodu na zapad.... uplne to sedi, skor ci neskor sa rozidete.

a velmi ti prajem, aby si to bola prave ty, ktora da kopacky prva. nech ho schladis blbca sprosteho. takto sa spravat, je to vol.

xantipkaR

Ste na polceste k rozchodu, ľudia sa menia a aj tvoj priateľ sa zmenil týždeň je krátka doba na zmenenie, začni sa správať ako on ak si to všimne a začne sa čudovať čo sa deje tak mu len jednoducho povedz že sa správaš ako on...aby si uvedomil ako sa cítiš, ale asi máš toho plné zuby..skôr či neskôr by sa to aj tak prevalilo, ste mladý a ste dlho spolu asi chce zažiť niečo iné nové...

presne

ahoj. mám pocit že práve zažívam to isté. s priateľom som uš 2 roky, a strašne sa zmenil...kedysi bol úprimný, milý, hanblivý, snažil sa, prejavoval mi lásku..proste bolo ivdno že mu na mne záleží a že ma má rád..ale teraz je neho uplne iný človek, zmenili sa mu priority.. je povrchný, myslí si že celý svet je len o sexe a peniazoch..ked ideme von nedá mi ruku a povie že "on taký nieje".. pusu mi dá zriedkakedy a ked mu poiviem milujem ťa odvetí: aj ja teba ale sám od seba to nepovie..ale čo sa týka sexu tak ten nikdy neodmietne..mne to pripadá že ma uš nemá rád a že som pre neho len kamarátka s ktorou spí..on tvrdí že to tak nieje a že sa bude to snažiť napraviť a ja som mu to verila a stále mu to verím naivne lebo si myslím že sa zmení a všetko bude zase také ako predtým. strašnú facku som ale dostala ked si nespomenul na moje meniny a to je podla mna jasné že som mu uplne ukradnutá.. stále sme spolu ale rozum mi hovorí že na mna kašle. a práve dnes som mu povedala čo si o otm všetkom myslím a on mi na to povedal len tolko že sa začne snažiť. dala som mu týžden nech sa prejaví, ak sa nezmení ani trochu jeho chovanie tak sa s ním rozídem..

blondula

ma 23 rokov.je este mlady a chyba mu "sloboda" a studentsky zivot.ved co robia mladi ludia na internatoch ? ... alkohol,drogy,sex...vela sexu !! (to neviem,ja som na intraku nikdy nezila ale pocula som :DDD) ak si bola jeho prva priatelka,sa necudujem ze chce mozno skusit aj ine zanske,ked sa mu este aj same nukaju :-( ja som v tomto veku tiez mala radsej "zhyralejsi" zivot s priatelmi,chatarke zurky,diskoteky a podobne.teraz mam 30 a na svet sa divam uz inac.takze si myslim ze mas dve moznosti....bud sa s nim rozides ,alebo urobis nieco aby sa pri tebe nenudil a nemusel kukat po druhych ... ale ja by som asi s takym typom uz nebola :-(

elsa5.5

nové prostredie,iný život no tieto prvé lásky také bývajú teraz ho láka niečo nové nepoznané tak sa s ním porozprávaj otvorene čo Ti vadí ak tak,ak chce slobodu aby sa mohol baviť tak potom je lepšie aby si to vedela za chvíľu ťa môže podviesť ked už teraz pozerá po iných treba sa s ním porozprávať...