Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim poradte!! Rozisli sme sa, ale on sa stale ozyva

Príspevok v téme: Prosim poradte!! Rozisli sme sa, ale on sa stale ozyva
lulu2222222

Chcela by som od vas radu kto sa v tom vyznate.
Ide o to ze som sa s priatelom rozisla, ale on to nejako nedokaze pochopit, stale sa mi ozyva a chce sa stretnut.
tolkokrat som mu dohovarala aby s tym prestal, ale bezuspesne.
Prosim poradte mi nieco, aj nejake kuzlo na to aby som sa ho konecne "zbavila". ja mu nechcem zle, len aby sa nase cesty rozisli.
skusala som nieco take, ze som zamrazila sacok s vodou a na listok som napisala jeho meno ale to vobec nepomohlo.
prosim poradte mi, uz nevladzem.

Prosim prispievajte ti, ktori si nebudu robit z takychto veci srandu.
Dakujem pekne.

lulu2222222

"zaujimave"

nasla som to na jednej stranke, a odporucila mi to aj jedna osobka.

ano to by davalo zmysel ako aj ty hovoris.

a mozno by si mohlo vyskusat toto
palculienka.blogy.atlas.sk

zaujimave

lulu a kde si citala, ze ten sacok treba zmrazit? Mozno je to este v "procese" a jeho city este len postupne "mrznu", tak sa zmieta, no to coskoro pominie, tak ako aj jeho vrucne city voci tebe. Naozaj ma to zaujima, bo ci nevies nejake "kuzlo" aj opacneho razenia, to jest ked si prajes, aby sa ti muz tvojho srdca ozyval. Tie k tomu treba listok s menom (aj priezvisko?) a sacok ci nieco ine? Vdaka. Chcem vyskusat.

Deee

No ved ak aj zavolá z iného cisla, zistim, zlozim... Problém? A ked si chce podrezat zily, prosím... Načo sa tým ešte zaoberas? Len ignorovať, tu nic ine nepomôže, každou reakciou mu davas nádej, tak nesmies reagovať, ani keby hned pred tebou pod auto skočil

lulu2222222

ludia ja som vas pekne prosila aby ste sa nevysmievali takym veciam a nepisali k tomu, ked vam to je take smiesne.

lulu2222222

žažika
on uz aj vravel ze uz nema na tomto svete nic zmysel, ze si to hodi.
minuly tyzdn mi pisal ze si skoro podrezal zily

žažiká

toto ma pobavilo ako by mal pomoct sacok s vodou to je totalna hluposst dievca :))) jeho to musi prejst sameho tym ze stretne niekoho ineho, zial su aj takyto labilnejsi jedinci ktori su az zavysli na druhych...ja neviem ked to nejde po dobrom, mozno to pojde po zlom, ja som tiez mala tu cest s takym skoro psychopatom, ze to po dobrom nechapal, vyhrazal sa dokonca svojou smrtou a tak. treba bez lutosti povedat ze ta uz obtazuje. pripadne si daj zablokovat cislo a ked ti pise prostrednictvom netu aj tam sa to da zablokovat ...mozno mu to dotecie ked ho budes proste ignorovat, ak by sa to stupnovalo do takych psycho scenok porad sa na policii, oni ho navstivia a zlakne sa...