piercing v brade?

Hviezdicka

No ved ja viem ze to je ploche z dnu, aj nausnicu mam vybranu :)) preto som sa pytala ci sa to da nastrelit, lebo som o tom este nepocula, ale ked uz do nosa sa da nastrelovat, thak som si myslela ze aj do brady sa bude dat... kuua budem musiet ihlou :)) heh... a šrac- frajer ;)

marCOS

hmm,,,ale vis,,nastelovat sa to neda,,,lebo to je tazko nastrelit na miesto take aby ti to netrafilo nejaky taky nerv,,,a tak isto sa to musi robyt opatrne,,,a to najhlavnejsie,,na piercingy nemas nastrelovacie naucnicky,,,z jednej strany je thaka ploska a z druhej hulicka,,a ta sa tiez nakruca na zavit visss,,otazka,,co je šrac?

Hviezdicka

ja som z KE... Moj šrac ma v oboch usiach a vypada to coolovo... Mne osobne sa lubi na chalanoch v oboch usich... Ja mam v jednom uchu 2dierky, v druhom 3 a jednu hore na chrupavke... z toho jednu mi prepichovali ale hojilo sa to cca mesiac a tie prestrelovane asi 2 dni... absolutne nic som necitila, v poho, tak uz podla toho chcem nastrelovat...

marCOS

noo s tym hnisanim to je rozne,,ak je to spravene odbornikom a pravidelne to cistis,,,naj rano a vecer,,,,nemalo by to hnisat

marCOS

mozes vediet,,,som z popradu,,a ty??,,no ja mam zatial jednu dieru v lavom uchu,,,ale nevym ci ju zrusim alebo si dam dve alebo neham tu jednu,,,uvidim ako to bude ladit s piercingom,,a mozno aj podla toho co mi poradis,,,a neboj sa ihli ked to prepichuje to az thak neboli,,,skor ked dava do dieri ten piercing,,,ale len kus,,,neni to nic co by si nevydrzala:))

Hviezdicka

Noooo... moji sa s tym nezmieria... ja im to hucim do hlavy uz 3 roky... ale dnes som povedala ze hoc sa na mna budu hnevat dam si... segra im nic nepovedala a si dala a ja im u 3 roky hovorim, takze smola... bude ma to boliet, hnisat alebo co, bude to moja vina... mozno nato doplatim, mozno to bude super, ale vyskusat chcem urcite...

Hviezdicka

marCOS a ty si odkial? ak smiem vediet... Joj ked ja nemam rada ihlu... ja by som si radsej dala nastrelit, vsecke dierky amm ponastrelovane a jednu ihlou, ale uz nikdy v zivote ihlou... :)

marCOS

noo ja si cem dat uz 4-5 rockov odkedy som vydel klip od linkin park-crowling,,,ale musim cakat do 18 ktoru mam 2 aprila thakze coskoro budem okrasleny o jeden kusok zeliezka,,,preco do 18? lebo moj otec je proti tomu,,a mame je to jedno

marCOS

elansa,,,akoze piercing nevychadza vobec z mody,,,ci uz vyditelny abo nie,,,a zalezi podla toho tiez kde,,,napr najcastejsie si piercingy davaju do nosa,,,do brady,,,a pomaly sa uz rozsiruju aj obocie,,jazzyk a pupok,,,v spodnej pere ma malokto