Obraciam sa na vás opäť s prosbou o pomoc. Som už nešťastná z toho, že keď spoznám nejakého fajn chalana, tak po krátkom čase zistím, že mu ide len o sex..Neviem, čo robím zle, či je chyba vo mne, alebo je to len blbá náhoda, zlý výber..ale všetci ma vnímajú len ako sexuálny objekt..Užiť si to áno, ale vzťah nie..Keď vidím kamošky, aké sú šťastné s ich chalanmi, ktorí ich majú radi a zniesli by im aj modré z neba, ako sa hovorí, je mi veľmi smutno, že mňa chcú akurát tak pretiahnuť a ísť ďalej..A to nie som žiadna vypatlaná husička..
len sex..
Nechod do toho volne, odmietaj ich, ked niektory chce viac, bude o teba bojovat.....a mala by si jasne dat najavo ze ku sexu mas isty pristup, nech ta len nevyuzivaju a ked sa dostanes do nejakeho vztahu, tak maj trpezlivost....ak je v tebe po dvoch dnoch "vztahu" tak necakaj ze to bude seriozne.....ak chces takeho, ktory ta oceni aj inac, tak sa zameraj na toho posledneho, ktoreho zaujimas a trebars sa mu len viac venuj, on si ta zacne vsimat a budes aspon vediet, ze zaujem si si vypestovala, nie je to len sexualna pritazlivost....
Meredit - nuž, to sama posúdiť neviem, ale mám väčšie prsia a to je teda zaručený magnet na toto..Aspoň u väčšiny. Ďakujem, skúsim sa teda zahrať na ľadovú princeznú, snáď to pomôže. :-)
mozno mas velmi silny sex-appeal. to potom v kazdom chlapovi hned zasvieti bambus a je to jasne. skus sa tvarit trocha nepristupne a profesorsky. lebo my chlapi sme uz raz taky, ked to funguje, tak to chceme pouzivat.
Ďakujem Mate. Len problém je, že to nie je len teraz, ale skoro vždy :-(. Ozaj si začínam myslieť, že je chyba vo mne, že asi vysielam zlé signály, alebo niečo..
makarona - takého pošli hne´d k vode a hľadaj ďalej, určite príde ten pravý, nie všetci sú len na sex.Trpezlivosť ruže prináša.
Je to veľmi smutné a bolestivé :-(. Najmä, ak to hrajú na lásku, ako to majú niektorí vo zvyku. Úplne bezcharakterné. A už je to lepšie?
presne toto iste som prezivala ja kedysi,tak viem,ako sa citis...ja som chcela vztah,a ten dotycny len sex..uzil si,a odkopol ma.:-(