Mám pocit častého nutkania na stolicu a cítim neustály tlak na konečník. Pocit mravenčenia v konečníku. Mal niekto podobný problém?
pocit častého nutkania na stolicu
aj ja mám ten istý problém znova. Píšem znova pretože minulý rok som mala ten istý problém a po užívaní probiotík sa mi to upravilo ale na jar to začalo znova upravila som stravu ale ani to nepomáha :(
Ja mam teraz tiez taketo problemy... Dufam ze to neni nic vazne ale iba nejaky psychicky problem.... Dva krat rano som mal krv na papieri... Ale iba raz za den a potom bolo Vsetko v pohode. Spim v pohode. Niekedy nemam chut na jedlo tak zjem iba tak menej. Moze to mat suvist s nejakym inym ochorenim alebo je to iba psychika? Poradte prosim.
karola.k: na blbosť nie je liek
hajenka28: prečo by sme sa ti ozývali ked mas dlho problem a nevieš ho vyriešiť?
gucciok85 dakujem velmi pekne za tip precitala som si to a myslim ze by to mohlo byt ono pretoze vsetko do bodky sedi...
hajenka28 uz sa stalo napisala som :-)
complicated-no presne toto som mala aj ja,neni to nic prijemne
neviem ale moze to byt syndrom drazdiveho creva(ale nemusi),aj toto sa tak prejavuje,ja som to mala tiez,precitaj si o tom na nete.velmi vplyva na to psychika
karola a complicated ozvite sa mi prosim na hajenka28@azet.sk mam podobny problem už velmi dlho...
pri hemeroidoch pomaha uprava stravy, vela vlakniny, tekutiny
complicated- lr to tvoje zdravie,nie vojich rodicov!!
Skus si dat obcas ten rasec.