O com je kamaratsvo?

Príspevok v téme: O com je kamaratsvo?
antikala

Uz od 13 rokov vzdy pridem o nejaku kamaratku, lebo si najde priatela a viac si na mna uz takmer ani nespomenie. Teraz zase som takto prisla o dalsiu kamaratku a to uz mam 25. Super sme si rozumeli, chodili spolu do mesta, na kupko, proste ako kamosky. A spoznala jedneho chalana, tyzden su spolu a uz ani v plane nema so mnou ist von, uz je len s nim. Ja som rada, ze si ho nasla, ale nechapem preco, ked si najde nejaka moja kamoska frajera som hned mimo hru. Ja, ked ma frajera nikdy sa nezameriam len na neho. Momentalne frajera nemam. Vsetky kamosky su zadane, alebo byvaju daleko. Kamosov takmer ani nemam, kedze vzdy chcu aj sex. S mojim naj kamosom (byvalym) sa uz tiez kvoli tomu, ze chce sex radsej ani nestretnem, a len cez net, mobil som s nim v kontakte. Partiu nemam, vzdy mi viac vyhovovalo ist von s jednou kamoskou ako s viacerymi.
A tak proste som sa zamyslela nad tym, ze naco je kamaratsvo, ked trva, len dokym si kamoska nenajde frajera? Potom to uz nikdy nie je ako dovtedy. A jasne, ze kedze som taka ze radsej som von s iba s jednym clovekom, aj kamosky boli vzdy take (vrana k vrane sada), a tak proste su s nim a na mna si uz nespomenu.

A nejako o vztah nemam momentalne zaujem, dost som sa v poslednom vztahu sklamala, ale asi si budem musiet najst frajera, lebo uz to vyzera tak, ze nebudem mat s kym ist teraz ani poriadne von.
Som jedina co prichadza o naj kamosky, ked si najdu frajerov?

lulu22

ja osobne tiež nerozumiem tým ľuďom, čo kvôli chlapovi/babe zabudnú, že majú kamarátov.. ako nepočítam takých, s ktorými chodia len chlastať a do barov, to nepovažujem za priateľstvo :) ale späť k téme.. no ja som teraz tiež veľmi zamilovaná, ale nie som ten typ, čo sa neozve kamoške. To, že niekoho teraz mám, neznamená, že tu bude pre mňa i o pol roka, ale naozajstná kamoška s tebou bude tak či onak. My sme takí, že keď on chce byť s kamošom, ide si, riešia si svoje veci a ja tak isto..a samozrejme aj spolu sa stretávame. Lebo ja som mala, teda ešte mám stále, kamarátku, ktorá keď sa zaľúbila (do terajšieho už snúbenca), aj mesiac ehm nemala čas na mňa..ale našťastie sa uvedomila a je to super, len si treba vedieť zorganizovať aj čas :) lebo pak bude ponorkááá :D

antikala

Bibisa, keby is citala poriadne tak by si pochopila, co myslim tym, ze prichadzam o naj kamosky...Od 13 som ich mala, ked to zratam 5...Proste mam naj kamosku rozumieme si vo vsetkom, sme si oporou, vsetko si vravime a pod...Az do zlomu kym si najde priatela, potom to naj kamaratsvo skonci, kedze uz sa venuje len priatelovi..Potom prejde cas a zase mam naj kamosku s ktorou si perfektne rozumiem. OD 13 do 25 rokov co mam teraz je 12 rokov, najdlhsie som mala jednu naj kamosku 7 rokov, a boli aj obdobia ze som mala naraz aj dve naj kamosky, jednu kde som studovala, a jednu doma a pod. A aj do 13 som stihla mat 3 naj kamosky.
A keby si chcela vediet, vysvetlenie, ze si musim najst priatela, tak to som myslela tak, ze frajera si clovek najde lahsie ako super kamosku...Tym myslim normalneho priemerneho frajera, a nie idealneho, ten sa hlada tazko.

User_37597

hmm...zaujmave..ale pises tu ze ci si jedina kt prichadza o najkamosky?to kolko ich prosim ta mas?
podla mna moze byt iba jedna.ale to je vedlajsie.
akoze v podstate je to stale o jednom a tom istom a to ze kazdy chce len pre seba dobre.da sa povedat ze serie na druhych-a to som este pekne napisala.zbytocne povie jeden clovek ze nie to neni pravda lebo ja chcem pre vsetkych mojich znamich len to dobre ale keby si mas vybrat ci ma tvoja kamoska vyhrat milion alebo ty,kto by to asi mal podla teba byt?no ty nie?je to taka ludska sebeckost.kazdy sme taky ze ked sa s niekym stretneme a zalubime sa tak ide vsetko ostatne bokom a pre to si to nemozes tak brat k srdcu.proste takto to chodi vo svete.
ja ani nemozem povedat ze by som mala co by len jednu kamosku.pretoze podla mna kamoska je osoba kt naozaj ze ked brnknem ze sa citim zle tak dojde.
ked jej poviem co zle sa stalo tak mi povie ako bude vsetko dobre.
a ked sa dostanem do velmi zlej situacie tak mi pomoze.zatial som taku nestretla.vsetko co poznam su max kolegyne a zname z videnia.
jaj a este by som chcela podotknut na to ako si napisala ze by si si mala najst priatela.to znelo ako by si povedala-mala by som si najst nejaku brigadu.mozno aj preto si sa sklamala v poslednej "laske"!moc vyhladavas nieco co si ma najst teba.

Slobodna

Po tridsiatke prichádzam na to, že kamarátstvo neexistuje, je to len výmenný obchod. Inak by to malo byť podľa mňa nezištné jednanie, úcta, dôvera, láska v istej podobe.

Je to normálne jednanie, ak si niekto nájde chlapa, v prvej fáze sa snažia byť čo najviac spolu, pociťujú takú potrebu.