DNES SOM SI BOLA PRE VYSLEDKY A ZISTILI MI ZLATY STAFILOKOKUS V RANE NA NOHE...RESP.V BERCOVOM VREDE.LEKARKA MI PREDPISALA ANTB.MYSLITE ZE MI TO ZABERIE NA TEN STAFILOKOKUS?
zlaty stafilokokus v rane na nohe
Hej kokosak je lepsi ale ked nemas nic ine, daj si tam len cisty cukor alebo ho zmiesaj trebars s olivovym.
Povodne dr Julian Whittaker radil dat na gazu medicku vazelinu a na to nasypat hrubo cukor. Lenze medicka vazelina nie je jedly produkt, ale naftovy destilat, takze ja som to nahradil kokosakom
objednam kokosak zo swansonu...hmm...len kym to pride aj 2tyzdne...a este na tej nohe kde mam tu ranu bercov vred..mam zili velmi tvrde,svriabia ma teraz v lete a nohu mam na niektorych miestach takmer ciernu,lekari s tym nic nerobia,sama som si musela povedat aby mi urobili po rokoch vyter z rany a ked idem na cievne tam sa zase vyhovara doktor,ze kozny to lieci a ze on moze zili opperovat,ked schudnem a bercov vred sa zahoji...som znechutena z LEKAROV....KEBY SOM SI SAMA TAKTO NEPOMAHALA,ASI ZDOCHNEM....sory za vyraz.
Urob si to hustejsie, viac cukru. A samozrejme na to musis dat sterilnu gazu a obviazat ro. Po case sa kokosak vsiakne a zanecha to len tvrdy cukor akoby chrastu na tom
rng.....ten vred nemavam otvoreny,ako som pisala davam si naplaste zo striebra,ktore mi uz aj ranu vyhojili,ale zase sa obnovila...ja som skusala aj ten cukor s gse a kokosakom ale rychlo sa to topi a ako to v tej rane udrzat?dam na to gazu.zalepim a obviazem...staci?
Nuz klucova latka na hojenie bercovych vredov je cukor a to si zrejme este do toho nedala. Nuz a pokial je vred otvoreny, neustale sa tam zvonku dostavaju rozne nakazy a aj pre to sa nemoze zahojit. Naviac cukor vyzivuje oblast, ktora nebola dokrvena a preto sa doslova rozpadla.To ciastocne robi aj kokosovy olej, ale v mensom rozsahu.
Ja mam tiez DM2, takze toto velmi dobre poznam aj osobne a tu radu s cukrom som este davno dostal z citania periodik doktora Juliana Whittakera, ktory takto zachranil uz stovkam pacientov s DM2 nohy. Ten kokosovy olej a GSE som do toho pridal ja, takze mam aj ja v tomto malicku zasluhu.
POZNAM GSE..SU VYBORNE..AJ KOKOSOVY OLEJ SOM UZ SKUSALA PRIDALA....TAK AKO PISES,ALE MNE TO NEROBILO NIC...ROZTOPI SA TO NA RANE A NIC SA NEDEJE..DAVAM SI TAM NAPLASTE ZO STRIEBRA UZ 2ROK A LEKARKA MI PREDPISALA rovamycin 3 M.I.U...asi silne antb....ten kokosovy olej sa da objednat aj na swanson....????a neviem aky stafilokok to je....
Moze a nemusi, zalezi od toho, ktory ten zlaty stafilokokus je to(je ich hromada a ked mas druh co sa nazyva MRSA, tak len velmi malo atb na to zaberie, ak vobec)
Ale citricidal/GSE je na stafylokoky, vcitane MRSA dobry. Pozri cez Google na zmes, ktoru ja pouzivam do ran, ucinna aj na hojenie bercocych vredov
Hladaj cez Google.sk pod rng, prirodna kozmetika, kde som uviedol aj zmes na rany(cukor, kokosovy olej a citricidal, pripadne aj par kvapiek jodovej tinktury do tej zmesy, ale nie nevyhnutne. To ju zaroven zafarbi na telovu farbu.