Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Biele čapy na mandliach

Príspevok v téme: Biele čapy na mandliach
hadajko

Čo vám zaberá na biele čapy ktoré sa stále tvoria na mandliach? Ja ich mám každú chvíľku, jedny zmiznú a druhé sa objavia. Po ich vypadnutí mi ostávajú po nich také otvory v mandliach. Neviem čo mám už robiť, liečim sa aj u krčnej lekárky, ale bezúspešne. Čapy sa stále tvoria aj vo väčších množstvách.

Lulu2011

clovek by musel byt len na vode, aby sa netvorili pri diervaych mandliach, nemusia byt zapalene, ale tie hnisave smradlave hrudky su jedlo, ktore sa tam zachytava a hnije a ten hnis potom putuje po tele, ja som nemala aslo zvysene, ale dala som si ich vybrat, tie obrovske guče neprijemne zapachajuce, ktore som musela každý den dolovat mi vadili, podotýkam, ze mlieko som nepila nikdy, ani nepijem, nechuti mi

inak suhlasim s tým, ze nevyberat hned pokial sa nemusi, ale ak je viac problemov ako osohu tak vybrat, treba sa poradit s viacerými dr.

Solomon

mayusa nestras ho prosim. Ak tie capy niesu extremne velke a hrdlo ta neboli tak to nechaj tak, skus fakt obmedzit pitie mlieka... Ak su extremne velke tak treba preliecit antibiotikami klarytromycinom najskor ( klacid / klabax ) + sprej JOX pre istotu

Solomon

mayusa nestras ho prosim. Ak tie capy niesu extremne velke a hrdlo ta neboli tak to nechaj tak, skus fakt obmedzit pitie mlieka... Ak su extremne velke tak treba preliecit antibiotikami klarytromycinom najskor ( klacid / klabax ) + sprej JOX pre istotu

milovna

presne ako napisala lulu to sa tazko uz vylieci.aj ja ich mavam stale a to dobre 2 roky,ale menej sa mi tvoria,to asi casom sa ti zlepsi.stale mam take stopy na mandliach ale ako vravim,uz menej sa mi tvoria capy

Lulu2011

aj budu, ked uz mas diery, mandle su uz znicene rozožrane zapalmi, pri prehltani sa dostava totiz do dier strava a ta tam hnije