Kolko pohovorov ste absolvovali?

hmmmmmmmmmmm

hladajuce,moja sestra bola asi na 40tich!hladala v bankovom sekte ako prekladatelka alebo asistentka, a bolo to des, to bolo ked zurila kriza.potom si nasla nieco ine a nakoniec po znamej zasa banku.ale ti poviem, ako sa citila,ked chodila na pohovory, otras, tie logicke otazky co ti tam davaju,uz zacinala o sebe pochybovat, ci je normalna:-D.ale povedala,ze by uz tie pohovory nedokazala znova..niektore su fakt trapne, ponizujuce a este ked ti daju falosnu nadej..hmm.drzim palce.

aysia

ja som sa zamestnala dva mesiace pred statnicami a nastastie v odbore, ale to bolo len a len velke stastie.. netreba sa vzdavat :)

Assia

Tiež som bola tesne po VŠ a úplne iný obor. Aj tak ma zobrali, lebo potrebovali rýchlo človeka. Teraz ako sa tu písalo, pripadá na jedno miesto stovky uchádzačov, takže keby som sa vtedy hlásila na to miesto za tejto situácie, ani si neškrknem...

boba 77

Ten kto hovorí, že kríza už skončila, sa sakra mýli.... Toto je pravá kríza, keď si ľudia nevedia nájsť prácu... Mám s tým tiež svoje skúsenosti. Som síce zamestnaná (našťastie sa mi podarilo zamestnať ešte na začiatku krízy) no hľadám si prácu vo vzdialenom meste, kde pracuje manžel a kde by sme sa chceli presťahovať a usadiť. Teraz je obdobie, kedy keď nemáš známosti, tak si poriadnu prácu nenájdeš.... Je to obrovský rozdiel, pred krízou a teraz (hovorím o strede a východe SR)...Všetkým Vám držím palce

graduate

Tiež som tohtoročný absolvent technického smeru a na pohovore som bol akurát v jednej agentúre, z ktorej sa mi vraj ozvú keď budú mať pre mňa vhodné miesto a to je asi tak všetko : ) Ešte ma volali na pohovor do ČR, ale nejak sa mi tam nechce, je to pre mňa trochu ďaleko, lebo som z východu, ešte počkám 1-2 mesiace či náhodou motyka nevystrelí a nenájdem niečo tu a keď nie tak asi pôjdem tam ; )

noJob

Ja si hľadám prácu po VŠ asi mesiac a pol a ešte ma na pohovor nikde nepozvali. Je výnimka ak mi vôbec odpíšu, že ďakujú za záujem a kontaktovať budu len vybraných uchádzačov. Dnes je to ťažké, tak isto ani známi v mojom veku po VŠ nemajú v drvivej väčšine prácu. Všetko sa dá vybaviť len po známosti, ak nebývate v BA.

AdamKrt

Presne tak. Dnes sa kludne na jedno miesto hlasi aj 200-400 ludi. Ked niekde je inzerat, do par hodin maju tolko ziadosti, ze uz hovoria, ze maju vybrane a dalsich, nech by boli aj druhy Einstein, ani ich nepustia k slovu. Len male percento oslovenych firiem pozve vobec na pohovor. Dnes je to ozaj drsne...

hladajuca

bibi123 - myslím, že aktivna som dost, bohužial životopisov som rozoslala asi tisíc, no z toho ma zavolali len na tých niečo vyše 30 pohovorov. Za to že sa mi niekto ani neozve a nereaguje na životopis, ja nemožem.

Slobodna

Neskutočne veľa a paradox je, že ma nikdy neprijali na základe pohovoru :) ako absolventka strednej školy som mala z toho depresiu, kým som nepochopila a nezmierila sa s tým ako to funguje, že pohovory sú iba proforma, na každom som vedela odhadnúť koho prijmú, kto to má isté skôr, ako sa začal :)