Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akú žehličku? Prosím vás o radu

Príspevok v téme: Akú žehličku? Prosím vás o radu
Zuzanita

Prosím Vás,chcela by som vedieť aká je najlepšia,žehlička za priatelnu cenu do 20 E,viem že je to dosť málo tá cena,ale dá sa vôbec taká zohnať?Aké máte žehličky vy? Ste snimi spokojné/ný? Prosím,potrebujem si vybrať a nechcem aby to moc zasahovalo do penazí.
A ešte ktomu,že aký ochranný krém,balzam,alebo sprej používate pred žehlením a je učínny ?

Tany

Zuzanita tak načo si sa pýtala ktoré sú dobré keď nechceš investovať do kvality. Radšej kúpiť jednu poriadnu ako každý rok rovnaký šmejd ...Ale to je na tebe. A nemysli si že prípravky si samé vyrovnajú vlasy, prípravok ti ich ochráni pred poškodením, ale nevyrovná! Na to treba kvalitnú žehličku!

hlavushka04

jednoznacne odporucam znacku Remington. osobne mam s thurmalinovym povrchom a je genialna - vlasy su po zehleni krasne leskle. stala sice cca 100€ ale je hodna tejto ceny! mam siroky model, kedze mam dlhe a huste vlasy, a zehlenie je s nou tak rychlejsie. navyse sa s nou daju robit velke vlny. pre redsie a kratsie, resp. stredne dlhe vlasy je lepsi uzsi model, ktory zase dokaze vytvorit aj krasne pravidelne kucery. pred zehlenim pouzivam ochranny spray "OSIS+". vyrabal ho Schwartzkopf a kupit sa dal v Rakusku. ci sa este vyraba netusim, ja som si ho kupovala aj do zasoby:) ochranny krem je podla mna nic moc (skusala som L'oreal) lebo vlasy som mala akoby mastne ci co... ale treba odskusat, kazde vlasy su ine;) a pokial nastojis na tej cene 20€, tak skus znacku ETA, oni mavaju nizsie ceny a kvalita relativne dobra byva... ale ak ti mozem poradit, vsad na kvalitu, pretoze vlasy sa ti pri castom zehleni tolko neznicia (drahsie modely maju kvalitnejsie povrchy zehliacich ploch!). snad som poradila;)

Zuzanita

Tiež mám názor že račej zaplatiť viac a mať kvalitné,ako menej a nanič,ale tentoraz by to nevyšlo.Verím že sú nejaké aj dobré do tých 20 a nie celkom zas šmejdy a aj ti eprípravky pred žehlením,len by som potrebovala radu od vás ktorý také máte.Ale Dakujem aj tak.

Tany

Jednoznačne Remington S 8102 ... ja som za ňu dala 100€ no mám ju už pár rokov a nevymenila by som ju za nič na svete, mám brčkavé vlasy, no prejdem si po ofine 1-2x a mam ju rovnú :) Odporúčam! Oplatí sa investovať do kvality.