Mám dlhodobí problém s vyrážkami vo vlasoch, ktoré keď vytlačím vytečie z nich biela vodička a následne zostane po nich chrasta. Takúto mám celú hlavu. A nemôžem prísť nato, čím to môže byť spôsobené. Nieje tu niekto kto má s niečím takýmto skúsenosť, a vedel by mi poradiť? Ďakujem.
Vyrážky vo vlasoch
neni zac.ked nieco tak napis ;) a daj do nazvu temy HENNA.na to reagujem stale :D
Veľmi pekne ti ďakujem za radu a pomoc ;)
to ti teda fakt odporucam.kedze je henna len prirodna farba, vyzivuje to vlasy.to ti vlasne kazdy jeden vlas obali.a po case uvidis riadne ucinky.budu ti rychlejsie rast, budu krajsie, zdravsie, lesklejsie a taktiez budes mat ok pokozku.drzim palce ;)
Ale je teda henna zdravšia voči vlasom aj pokožke,ako vravíš tak to skusim aj s tým že už obyčajná farba mi nemusí chytiť.
da sa.ale potom keby si dlho hennovala tak ti uz normalna chemicka farba nechyti.Tak ak saa pre hennu rozhodnes, musi byt minimalne mesiac odstup od chemickej.cize ak si si dakedy teraz farbila, pockaj aspon mesiac.
A keby vyskúšam to že namiesto obyčajnej farby by som si nafarbila vlasy hennou? či to už sa nedá? neviem, nemám s tým skúsenosti, preto sa pýtam
hm tak ked si farbis, tak neviem.....chcela som ti poradit hennu.ale to by si si nemohla farbit vlasy.este ked, tak s hennou.lebo henna by ti uricte pomohla.ja som mala nieco ako ekzem.Ale len kuuusok.a vdaka henne mi to zmizlo.najskor som pouzivala len nefarebnu,no teraz si uz aj farbim hennou :)a mam krasne vlasy,nenici mi ich farbaa,kedze henna je prirodna a ma dobre ucinky nie len na vlasy ale aj pokozku.pripadne si objednaj z netu nejaky sampon bio na citlivu pokozku.
Áno farbím si vlasy. Ja som už vyskúšala množstvo rôznych šamponov ale nepomohlo nič. Len viem, že vždy v jednom tyždni v mesiaci sa mi tie chrasty sami od seba zahoja a potom sa znovu ukážu. Neviem či na tom má niečo počasie, alebo spln mesiaca. Fakt netuším. Ale potrebujem sa toho zbaviť, je to naobtiaž.
myslim, ze mate moc citlivu pokozku.A bude to zo samponu alebo kondicioneru.kupujte si obycajne sampony,bez silikonov.najlepsie v DM drogerke Alverde alebo balea.Ale skor alverde.A mam otazku,farbite si vlasy?
tak ja mam presne tento isty problem! a tiez neviem co s tym :/ a hlavne co to sposobuje... najskor som myslela ze mam zly sampon ale ten to nieje pretoze aj ked sampon vymenim za iny stale tie vyrazky mam :(