Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

uprsany den

Príspevok v téme: uprsany den
system

co robite ked vonku prsi ? a ked prsi vkuse cely tyzden ?
da sa robit nieco ine nez sediet za PC alebo kukat filmy ? Nasi mi vkuse vycitaju ze len sedim doma a nic nerobim, ale co sa da robit ked vonku prsi a je chladno ? Ja by som velmi rad isiel na korcule alebo na bike. dost som z toho pocasia nervozny a este oni ma znervoznuju recami ze sedim doma.

diky za rady.

lost

A kto povedal ze sa neda bicyklovat za dazda? :)

Co ak by si bol 100km od domu a zacne prsat a jedine co mas je tvoj bike? :)

ta3

Jankaaaaaaaa, Ty si ma pobavila a potesila, ze nie som sama, ja som presne taky plavec ako Ty, vody sa nebojim, len neviem vo vode dychat, za studentskych cias, ked sme mali plavanie, vyslovene som ziadala instruktora, aby ma ucil dychat vo vode, tak jeho odpovedou bolo, ze aby som nesrandovala, ze to akokeby som povedala, ze sa neviem bozkavat a bolo, akosi nevedel pochopit, ze niekomu to robi problem, takze presne aj ja plavam iba pri kraji bazena, aby som sa hned mohla chytit, ked som uz zadychana, ale nie zadychana z nekondicky, ale z toho, ze neviem spravne dychat, vacsinou zadrziavam dych, no a potom pravdaze za chvilu lapam po dychu

System
nemaj hned zbytocne komplexy, nevadi, no nech sa pozeraju, ja neviem, ale ja nemam zabrany robit co ja chcem a vobec mi nevadi, co si myslia ostatni a to mi dava fantasticky lahke kridla a nemysli si, ze je to preto, ze som uz v rokoch, nezavislost mam asi v povahe, inak nemyslim si, ze si uz az taky stary pes, ktory by sa nemohol naucit novym kuskom, ked si sa to nenaucil ako maly chlapec, mozes sa to ucit predsa teraz a ked Ti je to sproste clapkat sa v metrovej vode, tak chod do hlbokej, ale s kamaratmi plavcami, ktoti Ti budu asistovat a aj Ta zachrania, ak by bolo treba, inak ked prsi mozes si citat, ucit sa cudziu rec, upratat si izbu a pomoct mame s domacimi pracami a ked Ta Vasi vyhanaju von, tak chod za kamaratmi, hrajte spolocenske hry alebo chodte balit kocky, nehovor mi, ze nemas ziadne kamaratky, spoluziacky, zavolaj niektorej a pozvi ju do kina alebo len tak na kavu a pokec

nullocna

ked prsi?
-citat knihy
- cvicit (ja osobne cvicim brusaky, drepy, kliky,....pri hudbe samozrejme)
-pocuvat hudbu
- hrat spolocenske hry
- niekedy si urpatujem izbu
- von sa da ist aj ked prsi - do baru, discu, niekde do interieru
- idem ku kamoske/kamosovi
- meditujem (alebo rozmyslam o veciach co ma trapia, co sa udiali, niekdy pri tom pozeram von ako prsi)
- pozeram si stare acsopisy, fotky,...
- nauc sa na necom hrat ak nevies, ja zvyknem hrat na klaviry, gytare alebo akordeone, pripadne flaute, rada si zatrieskam aj na biciich (len na tych sa mi teraz odtrhli tie strunky na tom bubne zakladnom - bubny nie su moje ale bratove takze v terminoloogii sa nevyznam)
- nieo upiect? viem, chlapi piect nemusia ale aj tak....niektore baby letia na sikovnych muzov
- este je toho urcite dost len ma to teraz nevie napadnut...asi preto ze neprsi co? :-P

jankaaaaaaaaa

:D co ja viem, ja sa moc na plavarni nepozeram kto tam co robi :D ja zase idem na plavaren do trojmetroveho bazena a plavem len pri kraji aj to vydrzim pleplavat tak stvrtku bazena :D a plavem tak ze sa dobreze nedrzim okraju bazena :D noa co :D sak treba nabrat nejaku kondicku

system

jankaaaaa :D ale vazne ty co by si si myslela o cca 21 rocnom ktory sa uci plavat v metrovej vode ? :D:D:D ze je vadny cudny a blby :D jo posilka mi napadla vazne ale necvicim cize zase by som tam bol ako 21 rocny suchar ktory zdviha 5 kg cinku a dychci ako slon :D ta predstava ma moc do posilky nepritahuje :D

a teda myslim ze vsetky napady sme vycerpali :D vysivanie a strikovanie to nestoji za rec xD

soffa

system kasli na to...nech sa kazdy stara sam o seba;-)))tu prsi uz asi 3 tyzden kazdy den a teploty su rekordne od 14 do 20stupnou.este dobre ze chodimm do prace. a vykendy vybavovacky odhladom svatby.uz nech je august a jede se do chorvatska a benatok;-))))

jankaaaaaaaaa

ale naucis sa, sak na plavarni su aj male bazeny pre neplavcov. tam sa skus naucit plavat. alebo vezmi tam kamaratov a sa tam chodte zabavat s nafukovacou loptou :D alebo zacni chodit do posilky

system

1. - nakupoat nee, unas nemame take obchodne centra velke a zas po dazdi chodit v meste a len tak, som muz mna take nebavi :D

2. - poviem vam tajmostvo: neviem plavat :( a nenaucim sa , ako sa vravi:" stareho psa novym kuskom nenaucis " :D

--- jo dufam ze zajtra uz bude teplo i ked neverim tomu ze za jednu noc sa vsetky mraky stratia :D

jankaaaaaaaaa

ale ak si z ke, tak mas smolu lebo plavaren je zatvorena :/ asi az o tyzden ju maju otvorit.. ale od zajtra uz ma byt pekne, takze mozes ist korculovat alebo na bike alebo na kupalisko