Jankaaaaaaaa, Ty si ma pobavila a potesila, ze nie som sama, ja som presne taky plavec ako Ty, vody sa nebojim, len neviem vo vode dychat, za studentskych cias, ked sme mali plavanie, vyslovene som ziadala instruktora, aby ma ucil dychat vo vode, tak jeho odpovedou bolo, ze aby som nesrandovala, ze to akokeby som povedala, ze sa neviem bozkavat a bolo, akosi nevedel pochopit, ze niekomu to robi problem, takze presne aj ja plavam iba pri kraji bazena, aby som sa hned mohla chytit, ked som uz zadychana, ale nie zadychana z nekondicky, ale z toho, ze neviem spravne dychat, vacsinou zadrziavam dych, no a potom pravdaze za chvilu lapam po dychu
System
nemaj hned zbytocne komplexy, nevadi, no nech sa pozeraju, ja neviem, ale ja nemam zabrany robit co ja chcem a vobec mi nevadi, co si myslia ostatni a to mi dava fantasticky lahke kridla a nemysli si, ze je to preto, ze som uz v rokoch, nezavislost mam asi v povahe, inak nemyslim si, ze si uz az taky stary pes, ktory by sa nemohol naucit novym kuskom, ked si sa to nenaucil ako maly chlapec, mozes sa to ucit predsa teraz a ked Ti je to sproste clapkat sa v metrovej vode, tak chod do hlbokej, ale s kamaratmi plavcami, ktoti Ti budu asistovat a aj Ta zachrania, ak by bolo treba, inak ked prsi mozes si citat, ucit sa cudziu rec, upratat si izbu a pomoct mame s domacimi pracami a ked Ta Vasi vyhanaju von, tak chod za kamaratmi, hrajte spolocenske hry alebo chodte balit kocky, nehovor mi, ze nemas ziadne kamaratky, spoluziacky, zavolaj niektorej a pozvi ju do kina alebo len tak na kavu a pokec