ako sa treba obliekat?
bola som parkrat na turistike a viem ze je najdolezitejsie mat dobru nepremokavu obuv. ale tiez neviem aku si mam kupit, aka je vlastne trekingova?
chodim po tatrach, slovenskom raji, aj narocnejsie trasy.. tak neviem co treba mat. bola som vcera v tatrach , cely cas prsalo, mala som nepremokavu bundu, takze to bolo v pohode, no nohavice a leginy pod nimi mi premokli. neviem ci existuju aj nepremokave nohavice a ci su vobec vhodne na turistiku a clovek sa v tom nebude nadmerne potit?
Turisticke oblecenie
Dobry den chcem si kupit na turistiku leginy len neviem ake a co sa nosi pod leginy ci sa davaju na holo?
dakujem
Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z tonzes.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.
Ahoj, ja nakupujem na apyecom.com a som veľmi spokojná. Veľký výber tovaru a kvalitné oblečenie určite odporúčam.
juraska nemala som este na to cas, aby som si pozerala ich stranku..no ked vravis, ze tam maju taketo veci, tak si ju kuknem, kedze moj drahy je vasnivy zalesak:-):-)..mozno tam nieco pre neho najdem..ma na konci februara narodeniny a este stale nemam pre neho darcek:-(
..lubby..pozri si stranku a budes vediet, co tam predavaju..ale tak v skratke ti mozem napisat, ze tam maju take veci do lesa a do prirody..ruksaky, bundy, nohavice, flase, horaky a podobne...
a co to je za obchod?..co tam take zaujimave maju, ked ho tu tak spominate?..
@nikma ked byvate blizko Prievidze, tak snad ju aj trochu poznas, ze? Ten obchod sa nachadza oproti gymnaziu VBN, vies kde to je, ze?
@remcike noo uz nejaky pol rok az rok tam je. Nie som si isty presne kolko. Ja o nom viem uz polrok
@sebinomaly prievidza vyhovuje aj mne, som chcela ísť tam popozerať ale nevedela som akú značku mám hľadať tak teda ďakujem za tip a zbehnem aj do tohto obchodu :) a to je nejaký nový? lebo som o ňom doteraz nejako nepočula..
sebinomaly skoda :( a kde presne prosim ta najdem ten obchod co si tu spominal? my byvame nedalo PD tak by som tam zbehla ci tam na nejaku nenarazim
@remcike ved ale som ti napisal, ze ich maju aj v roznych obchodoch. Treba si len pozriet, kde to budete mat najblizsie. Ja napriklad najcastejsie chodim do Prievidze, kedze to mam kusok od domu a tam je fajn obchod horal shop a tam maju aj presne tuto znacku topanok. Ved tie topanky mam doma, mam ich osobne odskusane na sebe. Inak by som ti ich ani neporadil!
@nikma pokial mam spravne informacie, tak je to znacka len topanok. Oni nevyrabaju oblecenie!