Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

z cervenych vlasov na povodnu

Príspevok v téme: z cervenych vlasov na povodnu
Kajka234

Ahote :) mam cervene asi rok pravidelne farbene vlasy, predtym som si davala tmavu hnedu a naposledy asi dvakrat som si dala hnedu pretoze som sa chcela cervenej zbavit ale ono to nejako nejde aj kadernicka povedala ze to ide velmi tazko.Ma niekto skusenost ako by som sa tej farby mohla zbavit?? okrem meliru! ten uz mam a len mi to zhorsil :/

jenny33

no ja som ich kupovala v anglicku, ale videla som ich predtym uz aj na Slovensku. Skus pobehat drogerie a popytat sa. Alebo mozes napisat mail priamo do pobocky Schwarzkopfu na Slovensku ze ako by si sa k nim dostala. Urcite ich maju, len mozno tu nieje taky dopit po nich, tak ich drogerie neobjednavaju, ale urcite ich este vyrabaju:)

jenny33

ahojte:) no ja som zacala posledne roky pouzivat Swarzkopft XXL vodoodolne a tie su fakt dobre, pre mna najlepsie na svete.
www.boots.com
tato je dobra na hnede vlasy
www.boots.com
su to svetlejsie odtiene cervenej, ale mozes si vybrat aj tmavsie. Fakt som vyskusala vsetky znacky a tato sa mne najlepsie osvedcila, dokonca sa ma v Londyne top kadernici stale pytali, ae ako je mozne, ze mam tak krasnu,ziarivu a rovnomernu farbu. Moj trik je v tom , ze ja pouzivam nato aj cervenu hennu, ci uz v podobe kondicioneru alebo samotnej cistej henny. ta vlas obali a udrzi farbu pokope. Lenze ja som tiez zaznamenala ze mi zacali riednut vlasy, nema to moc spolocne s tym, ze si ich stale farbim, je to skor stres a hormony, ale taktiez to danemu stavu neprida. Kajka, byt tebou vratim si vlasy do povodneho stavu a nepferarbuj si ich na nejaky cas, sprav si testy u doktorky, ci nahodou nemas nejake zdrav. problemy alebo zmen sposob zivota ak je v tom aj stres,lebo ver mi ked vlasy zacnu vypadavat, uz tak lahko nemusia narast (ak vypadnu aj s vlas. cibulkou), kamoska mala ten problem a dodnes je trosku plesata. Preto ja tiez som uz prestala s farbenim, len pouzivam tu hennu, aby som to nejako zakrila na cas kym sa rozhodnem ako naspat k povodnej farbe. takisto si kup specialne sampony na rast,a zacni jest vlasom prospesne minerali a potravu. A zozen si tu hennu, je to fakt nieco uzasne, prirodne bez chemikali a naozaj vlasy su po nej zdravsie. Pozri si to na nete:)
Kajka, a ak mas aj ciernu tam , ja by som sla na ten B4 remover, pretoze mas tam toho viac a ta posobi na cervenu a ciernu. Uvidis co to spravy, potom mozes na to dat hnedu podobnu tvojej vlastnej farbe a taktiez zacat pouzivat hnedu hennu (podobny ton) a potom uz farbit chemicky nebudes musiet, lebo hneda henna je velmi silna amozes pouzivat cistu prirodu. Neviem ake mas plany , ale to idem urobit ja , lebo mam tiez hnede moje vlasy a potrebujem si ich prestat farbit. Ale videla som baby co pouzivaju len cisto tuto hennu dlhsie a tie vlasy su proste nadherne po nej, a co je hlavne bez chemii a zdrave. vela stastia:))
1.imimg.com

Kajka234

no loreal mi poradila aj kamaratka jej brat je kadernik takze ona asi vie co hovori :) lebo ta moja kadernicka podla mna nema moc setrne farby dokonca aj palette casto pouziva a odfarbuje vlasy len tak kadecim co objedna a potom skusa ci to odfarbi ci nie a mne sa nechce byt pokusnym kralikom :D a este jedna vec ja mam spodne vlasy nafarbene nacierno lebo k tej cervenej mi to slo ale teraz k tej hnedej uz asi nie taze aj toho sa musim nejako zbavit :/

Kajka234

no loreal mi poradila aj kamaratka jej brat je kadernik takze ona asi vie co hovori :) lebo ta moja kadernicka podla mna nema moc setrne farby dokonca aj palette casto pouziva a odfarbuje vlasy len tak kadecim co objedna a potom skusa ci to odfarbi ci nie a mne sa nechce byt pokusnym kralikom :D a este jedna vec ja mam spodne vlasy nafarbene nacierno lebo k tej cervenej mi to slo ale teraz k tej hnedej uz asi nie taze aj toho sa musim nejako zbavit :/

Kajka234

nuz asi tak som sa rozhodla ze si ich budem farbit aj nadalej ale nejakou kvalitnejsou farbou a odtien podobny ako mam povodnu farbu s tym ze si ich uz nebudem farbit kazdy mesiac dokonca teraz v lete si ich nenafarbim radsej vobec

Kajka234

ja viem ze mi nevypadavaju prave kvoli tej farbe aj to viem ze je to jeden vyrobca.. to som uz len tak dodala keby ste chceli niektora nahodou vyskusat... ja uz si s tym nicit vlasy nechcem

takze dakujem za rady len ste ma utvrdili v tom ze to s tou cervenou tak lahko nepojde...a take ze peroxid u mna neprichadza do uvahy...